Μητέρα κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικων διδύμων

Την έπιασαν επ΄αυτοφώρω - Ο ένας είχε κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι της

Μια 38χρονη μητέρα δύο παιδιών από τη Βιρτζίνια κατηγορείται για τον βιασμό 15χρονων διδύμων. Η αστυνομία την έπιασε επ΄αυτοφώρω, την ώρα που είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι της τον έναν από τους δύο ανήλικους, ο οποίος αγνοούταν.

Μάλιστα, κατά την έφοδο της αστυνομίας, η Άσλεϊ Γουότς απαίτησε από τους αστυνομικούς να περιμένουν έξω από το σπίτι, ενώ προσπαθούσε να φορέσει τον στηθόδεσμό της την ώρα που έκαναν έρευνα.

Μητέρα κατηγορείται για τον βιασμό διδύμων

Η Άσλεϊ Γουότς πιάστηκε επ΄αυτοφώρω με ένα από τα δύο ανήλικα θύματά της

Τελικά εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος φορούσε μόνο το εσώρουχό του και ήταν κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι της Άσλεϊ. Οι αστυνομικοί τον απομάκρυναν από το σημείο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Όταν τον ρώτησαν για τη σχέση που διατηρούσε με την 38χρονη, ο 15χρονος γείτονάς της υποστήριξε ότι η γυναίκα σχεδίαζε να χωρίσει τον άνδρα της, όταν εκείνος θα ενηλικιωνόταν.

Η κατηγορούμενη μητέρα με τον γιο της, που είναι συνομήλικος με τα θύματά της

Η 38χρονη μαζί με τον γιο της, συνομήλικο με τα δύο θύματα / Φωτογραφία Facebook

Ακόμα, αποκάλυψε ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της από τον Ιούνιο του 2022. Οι οικογένειες της 38χρονης και του 15χρονου είχαν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο σύζυγος της Άσλεϊ, μπαινόβγαιναν με άνεση ο ένας στο σπίτι του άλλου, χωρίς φόβο, καθώς ο ένας γιος του ζευγαριού ήταν συνομήλικος με τα θύματα.

Η κατηγορούμενη για βιασμών διδύμων στον γάμο της

Ο ένας από τα δύο δίδυμα αδέλφια υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η 38χρονη θα χώριζε τον σύζυγό της όταν εκείνος ενηλικιωνόταν / Φωτογραφία Facebook

Η γυναίκα συνελήφθη στις 17 Αυγούστου και είναι αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες για τους βιασμούς των διδύμων, που μπορεί να την οδηγήσουν στη φυλακή για έως και 30 χρόνια!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top