Tέξας: Νεκρή 4μελής οικογένεια μετά τον πνιγμό της κόρης τους σε πισίνα

Οι σοροί των γονέων και των δύο τους γιων εντοπίστηκαν στο σπίτι τους

Μια τετραμελής οικογένεια εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της το Τέξας. Οι αρχές μιλούν για περιστατικό «δολοφονίας- αυτοκτονίας», το οποίο ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της 4χρονης κόρης της οικογένειας από πνιγμό σε πισίνα.

Νέα Υόρκη: Σκότωσε τη γυναίκα του και τα δύο τους αγοράκια και αυτοκτόνησε

Η αστυνομία κλήθηκε στο Aberdeen Drive στο Άλεν του Τέξας, το πρωί της Δευτέρας, μετά από κλήση των γειτόνων, που χτυπούσαν στην πόρτα της οικογένειας, αλλά κανείς δεν απαντούσε για δύο ώρες. 

Η αστυνομία μπήκε τελικά στο σπίτι και βρήκε τα πτώματα του πατέρα Farman Sherwani, της μητέρας Layla Sherwani, του 12χρονου γιου Shaheen Sherwani και του δίχρονου γιου Mateen Sherwani.

Η οικογένεια είχε χάσει την 4χρονη κόρη της Lyian Sherwani από πνιγμό νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Αν και οι λεπτομέρειες αυτής της τραγωδίας δεν είναι γνωστές, σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του 4χρονου κοριτσιού έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις δολοφονίες- αυτοκτονία. Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει γνωστό ποιος δολοφόνησε τα μέλη της οικογένειάς του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Η Ισλαμική Ένωση του Άλεν επιβεβαίωσε ότι τα μέλη της οικογένειας ήταν μέρος της τοπικής μουσουλμανικής κοινότητας.

Ο ιμάμης Αμπντούλ Ραχμάν Μπασίρ, ο θρησκευτικός διευθυντής της Ισλαμικής Ένωσης του Άλεν, είπε στο NBC: «Το να ξυπνάς με την είδηση της απώλειας μιας τετραμελούς οικογένειας εντελώς ξαφνικά δεν είναι κάτι για το οποίο μπορεί κανείς να προετοιμαστεί. Ήταν μια πολύ βαριά μέρα για όλους στην κοινότητα».

Ο Μπασίρ πρόσθεσε ότι η οικογένεια περνούσε ήδη μια δύσκολη κατάσταση με τον πνιγμό του μικρού κοριτσιού. 

Σε ένα παρόμοιο περιστατικό μόλις πριν από λίγα χρόνια, μια εξαμελής οικογένεια που ανήκε στο ίδιο τζαμί σκοτώθηκε σε μια δολοφονία-αυτοκτονία στο Άλεν.

Το Άλεν, με πληθυσμό πάνω από 111.000 άτομα, βρίσκεται περίπου 25 μίλια βόρεια του Ντάλας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top