Φρίκη: Μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους γιατί λερωνόταν

«Άρπαξε μια ζώνη, την έβαλε να γονατίσει και τη χτύπησε 10 -12 φορές»

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 5χρονο κοριτσάκι, όταν οι παππούδες του το μαστίγωσαν μέχρι θανάτου επειδή... λερώθηκε!

Η γιαγιά και ο παππούς της 5χρονης Τζάντα από το Σικάγο κατηγορούνται για τη δολοφονία της εγγονής τους, την οποία μαστίγωσαν δεκάδες φορές με ζώνη, επειδή έκανε πάνω της την ανάγκη της.

Τη Δευτέρα οι εισαγγελείς αποκάλυψαν στη δίκη ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αποτρόπαια αυτή παιδοκτονία. Η μικρή Τζάντα, επί τουλάχιστον δύο μήνες, κακοποιούταν σωματικά. Στο κορμάκι της βρέθηκαν μώλωπες που τις έχουν συνήθως θύματα τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το δίκτυο NBC Chicago. Ο θάνατός της επήλθε λόγω των πολλαπλών τραυμάτων της.

Σικάγο: H 5χρονη Τζέντα μαστιγώθηκε μέχρι θανάτου από τους παππούδες της

Το παιδί είχε τραύματα που φέρουν τα θύματα τροχαίων / Φωτογραφία Park Forest Police Department

Η υπόθεση ήρθε στο φως την περασμένη Παρασκευή, όταν αστυνομία και διασώστες κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας για να αντιμετωπίσουν περιστατικό με ένα παιδί που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ο παππούς της 5χρονης ήταν εκείνος που κάλεσε την αστυνομία, λέγοντάς τους ότι «χτύπησε λίγο την εγγονή του και ότι εκείνη δεν ανταποκρινόταν». 

Μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους

Οι δύο παππούδες μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη Τζέντα / Φωτογραφία Park Forest Police Department
 

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν την άτυχη Τζάντα ξαπλωμένη στον καναπέ και εντελώς γυμνή. Ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως λίγες ώρες αργότερα, το παιδί υπέκυψε στα τραύματά του. «Το κοριτσάκι ήταν καλυμμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μώλωπες, εκδορές και ουλές σε διάφορα στάδια επούλωσης, όπως στην πλάτη, τους γλουτούς και τα πόδια», σύμφωνα με την αυτοψία. 

Ο παππούς υποστήριξε αρχικά ότι άρχισε να χτυπά την Τζέντα επειδή έβρεξε το εσώρουχό της. «Ήμουν λίγο σκληρός με την εγγονή μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι η εγγονή του συχνά έκανε πάνω της την ανάγκη της και ότι την τελευταία φορά που είχε ένα ατύχημα στην τουαλέτα, την προειδοποίησε πως την επόμενη φορά θα τη χτυπούσε με τη ζώνη, όπως και έπραξε. 

«Άρπαξε μια ζώνη, την έβαλε να γονατίσει και τη χτύπησε 10 -12 φορές», αναφέρθηκε στη δίκη. «Με κάθε χτύπημα, το παιδί έπεφτε στο πάτωμα», φέρεται να είπε η γιαγιά της. Μετά το τελευταίο χτύπημα, το παιδί δε σηκώθηκε ξανά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν ένα ζευγάρι λερωμένα παιδικά εσώρουχα, μια ζώνη, μια συμβολαιογραφική επιστολή από τη μαμά της Τζάντα που έδινε στους παππούδες την επιμέλεια για σχολικές και ιατρικές αποφάσεις και ένα ημερολόγιο με τέσσερις ημερομηνίες τον Ιούνιο που φέρεται να δείχνει πότε η 5χρονη είχε κάνει πάνω της την ανάγκη της.

Ο 62χρονος παππούς και η 57χρονη γιαγιά του θύματος συνελήφθησαν για φόνο πρώτου βαθμού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top