Σαρώνει το «Threads» με 10 εκατομμύρια εγγραφές σε λίγες ώρες

To... «αντίπαλον δέος» του Τwitter από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Σαρώνει το «Threads» του Ζάκερμπεργκ με εκατομμύρια εγγραφές σε λίγες ώρες

Δέκα εκατομμύρια χρήστες γράφτηκαν συνδρομητές στην πλατφόρμα Threads, το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Meta, ανταγωνιστικό του Twitter, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του μητρικού οίκου του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Meta: Πρόστιμο - «μαμούθ» 390 εκατ. ευρώ της ΕΕ σε Facebook και Instagram

«Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι γράφτηκαν μέσα σε επτά ώρες», έγραψε ο Ζάκερμπεργκ στον επίσημο λογαριασμό του στο Threads.

Ο Ζάκερμπεργκ έκανε ανάρτηση και στο Twitter, ανεβάζοντας ένα meme του Σπάιντερμαν να αντιπαρατίθεται με έναν Σπάιντερμαν - αστειευόμενος για την αντιπαλότητα του ίδιου με τον Ίλον Μασκ του Twitter, καθώς και μεταξύ των δύο υπηρεσιών.

Threads: Το νέο social media της Meta εμπνευσμένο από το Twitter

Η Meta έθεσε χθες, Τετάρτη, σε λειτουργία το νέο της ιστότοπο με την ονομασία Threads, μια πλατφόρμα «microblogging» με χαρακτηριστικά που πλησιάζουν αυτά του Twitter και μια απειλή για τον ήδη ευάλωτο όμιλο του Ίλον Μασκ.

«Εμπρός λοιπόν, Καλωσήρθατε στο Threads», έγραψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Meta Μαρκ Ζάκερμπεργκ στον λογαριασμό του στο Threads, ένα μήνυμα που συγκέντρωσε μέσα σε μερικά λεπτά χιλιάδες «likes», ενδεικτικό της επιτυχημένης έναρξης αυτού του νέου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Ελπίζουμε ότι το Threads θα μπορέσει να είναι μια ανοικτή και δεκτική πλατφόρμα για τις συζητήσεις», έγραψε ο επικεφαλής του Instagram Άνταμ Μοσέρι. «Αν αυτό είναι που θέλετε κι εσείς, ο καλύτερος τρόπος είναι να είστε καλοπροαίρετοι».

Ο Μοσέρι εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι αναβλήθηκε η ανάπτυξη του Threads στην Ευρώπη, εξηγώντας πως, αν η Meta θα έπρεπε να περιμένει την έγκριση των Βρυξελλών, η έναρξη της λειτουργίας του ιστότοπου θα έπρεπε να περιμένει πολλούς μήνες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top