Τιτανικός: Ποιοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι που επιβαίνουν στο υποβρύχιο

Παραμένει άφαντο το υποβρύχιο «Titan»

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την εξαφάνιση του υποβρυχίου, με τους πέντε επιβαίνοντες στα κρύα νερά του Ατλαντικού. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα καθώς το οξυγόνο τους λιγοστεύει. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Έλενα Παπαδημητρίου παρουσιάζου το προφίλ των επιβαινόντων. Αρχικά, στο υποβρύχιο επιβιβάστηκαν πριν από λίγες ημέρες ο Σαχζάντα Νταούντ και τον 19χρονο γιο του Σουλεμάν. Πρόκειται για δισεκατομμυριούχο Πακιστανικής καταγωγής με εταιρίες παραγωγής χημικών, τροφίμων και ενέργειας. Μάλιστα μέσω ενός ιδρύματος της οικογένειας είναι μέλος του ΔΣ σε ερευνητικό κέντρο που αναζητά σημάδια εξωγήινης ζωής.

Τιτανικός: Θρίλερ με το υποβρύχιο που χάθηκε - Έχουν οξυγόνο έως την Πέμπτη

Αμύθητη είναι και η περιουσία του Βρετανού Χάμις Χάντρινγκ που ασχολείται με τις μεσιτίες αεροσκαφών με έδρα το Ντουμπάι. Τον περιγράφουν ως «τυχοδιώκτη και εθισμένο στην αδρεναλίνη», πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε σε εμπορική πτήση στο διάστημα με το Blue Origin του Τζεφ Μπέζος.

Οι άλλοι δύο είναι ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας που διοργάνωσε το ταξίδι, Στόκτον Ρας και ο Πολ-Ανρί Ναρζολέ, 77 ετών, εξερευνητής, δύτης, κυβερνήτης υποβρυχίων, με εξι αποστολές στον Τιτανικό με αυτό το βαθυσκάφος, ο οποίος θεωρείται ένας εκ των ειδικών στο ναυάγιο.

Τιτανικός: Τι συνέβη στο υποβρύχιο που εξαφανίστηκε; - Τα 5 πιθανά σενάρια

Ωστόσο το αντίτιμο για το κυνήγι τέτοιων συγκινήσεων αν και είναι πάντα υψηλό, δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτούς τους βαθύπλουτους ανθρώπους. Το υποβρύχιο ταξίδι κόστισε στον καθένα τους 250.000 δολάρια.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top