Απίστευτο βίντεο: Πελάτες εστιατορίου «πετούν»​​​​​​​ μαζί με την τέντα!

Ανεμοθύελλα σηκώνει τέντα - Μαζί και όσους την κρατούν

Kίνα: Άνεμοι Σήκωσαν Τέντα Εστιατορίου- Μαζί Με Τους Πελάτες

Σφοδροί άνεμοι «χτύπησαν» την πόλη Γιτσάνγκ της Κίνας, σε σημείο να «ξεριζώσουν» τέντα εστιατορίου, μαζί με όσους την κρατούσαν για να μη φύγει στον αέρα. 

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media αποτυπώνει τις στιγμές τρόπου που έζησαν οι άνθρωποι, την περασμένη Κυριακή. Ειδικότερα, όσοι κρατούσαν τα μεταλλικά στηρίγματα φαίνεται να πετούν στον αέρα μαζί με την τέντα και στη συνέχεια να προσγειώνονται στο έδαφος.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνδρας προσγειώθηκε σε μια κοντινή ταράτσα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με μερικά σπασμένα πλευρά. Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρά και αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται επίσης στο νοσοκομείο.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Jimu news ότι αποφάσισε να δώσει στους πελάτες επιστροφές χρημάτων ύψους περίπου 50.000 γουάν, καθώς δεν μπορούσαν να απολαύσουν το φαγητό τους λόγω των δυνατών ανέμων και της βροχής.

Το απόγευμα της Κυριακής, το Jimu news ανέφερε ότι ο μετεωρολογικός σταθμός στην περιοχή Yiling, όπου βρίσκεται το εστιατόριο, είχε εκδώσει προειδοποιήσεις για τον καιρό για καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα ξερίζωσαν μεγάλα δέντρα, παρέσυραν οικοδομικά υλικά και προκάλεσαν σφοδρές πλημμύρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top