Βρετανία: Η στιγμή που μέλη της φρουράς λιποθυμούν από τη ζέστη

Φορούν γούνινα πηλίκια και η θερμοκρασία έφτασε τους 30 βαθμούς Κελσίου

Αντιμέτωποι με πολύ υψηλές θερμοκρασίες βρίσκονται οι Γερμανοί και οι Βρετανοί. Μάλιστα τρεις στρατιώτες έχασαν τις αισθήσεις τους κατά τη διάρκεια πρόβας παρέλασης με επικεφαλής τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Αίγυπτος: Αγνοούνται τρεις Βρετανοί μετά από φωτιά σε θαλαμηγό

Ο ένας μετα τον άλλον σωριάζονταν στο έδαφος οι στρατιώτες ενώ η μπάντα συνέχιζε να παιανίζει. Τα φορεία πηγαινοέρχονταν την ώρα που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πάνω στο άλογο επιθεωρούσε τη φρουρά.

Βρετανία: Η στιγμή που μέλη της φρουράς λιποθυμούν από τη ζέστη

Βρετανία: Η στιγμή που μέλη της φρουράς λιποθυμούν από τη ζέστη

Η ζέστη ήταν υπερβολική για μερικούς. Οι ιατρικές ομάδες έτρεχαν να βοηθήσουν καθώς οι στρατιώτες, οι οποίοι φορούσαν τα γούνικα πηλίκια, προσπαθούσαν να ανταπεξέλθουν στη θερμοκρασία, που σκαρφάλωσε στους 30 βαθμούς Κελσίου. 

Είκοσι χρόνια έχει να χτυπήσει καύσωνας τόσο νωρίς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο, ήταν το πιο ζεστό της φετινής χρονιάς.

Καύσωνας και στη Γερμανία

Υψηλές θερμοκρασίες επικρατούν και στο Βερολίνο. Οι κάτοικοι έβαλαν μαγιό και έκαναν ηλιοθεραπεία.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της Γερμανίας περιμένει ανάλογες θερμοκρασίες όλο το καλοκαίρι και προειδοποιεί για πολύ έντονη ξηρασία.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία, το σκηνικό στην Καισάρεια δε θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι. 'Εντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι πλήττουν την περιοχή. Πολίτες και πυροβέστες παλεύουν με τις πλημμύρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top