Χάντερ Μπάιντεν: Γυμνός στο διαδίκτυο με πόρνες ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ

Ακροδεξιοί διέρρευσαν 9.000 φωτογραφίες του και βίντεο

Πριν ένα χρόνο περίπου είχε διαρεύσει κι άλλο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Χάντερ Μπάιντεν - Βίντεο αρχείου Open

Πονοκέφαλος έχει πιάσει τον Τζο Μπάιντεν μετά από τη διαρροή 9.000 φωτογραφιών του γιου του Χάντερ, που τον δείχνουν σε ερωτικές συνευρέσεις με ιερόδουλες και να κάνει χρήση ναρκωτικών. Την ευθύνη για τη διαρροή ανέλαβε η ακροδεξιά οργάνωση Marco Polo.

Ακροδεξιά οργάνωση διέρευσε φωτογραφίες του γιου του Τζο Μπάιντεν με ιερόδουλες

 Σύμφωνα με τη Daily Mail στην ιστοσελίδα bidenlaptopmedia.com αναρτήθηκαν 8.864 φωτογραφίες του γιου του Αμερικανού προέδρου που τον δείχνουν γυμνό, να κάνει χρήση ναρκωτικών ή να απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές. 

 

 

Μπάιντεν: Σκόνταψε σε σακί με άμμο και σωριάστηκε στο έδαφος

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν είτε αποθηκευμένες στον φορητό του υπολογιστή, είτε είχαν σταλεί από διάφορες εφαρμογές, όπως το WhatsApp. Μάλιστα χρονολογούνται από το 2008 – 2019 και είναι τραβηγμένες σε διάφορα μέρη, όπως Χαβάη, Κίνα, Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη και ΗΠΑ. 

Χάντερ Μπάιντεν: Ποια είναι η οργάνωση Marco Polo

Η ακροδεξιά οργάνωση Marco Polo ιδρύθηκε από τον πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ, τον 28χρονο Γκάρετ Ζίγκλερ. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μια  «μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που αποκαλύπτει τη διαφθορά και τον εκβιασμό».

Λευκός Οίκος: Η Ρίτα Γουίλσον «έκλεψε» την παράσταση τραγουδώντας... Κόκοτα

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η πρώτη οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους Μπάιντεν με καλό μάτι», δήλωσε ο Ζίγκλερ.

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει απασχολήσει πολλές φορές με τους εθισμούς του και την άσωτη ζωή του

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει απασχολήσει πολλές φορές με τους εθισμούς του και την άσωτη ζωή του

Στις δημοσιεύσεις του περιλαμβάνεται επίσης μια έκθεση 645 σελίδων για την έρευνα του Marco Polo σχετικά με το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ, η οποία δημοσιεύθηκε το περασμένο φθινόπωρο.

Χάντερ Μπάιντεν: Τον κατηγορούν για εγκλήματα 

Στην έκθεση αυτή ο γιος του Τζο Μπάιντεν κατηγορείται για 459 εγκλήματα, ανάμεσά τους πορνεία, διανομή και κατοχή ναρκωτικών, εξαπάτηση κυβερνητικών υπηρεσιών, ξεπλύματος μαύρου χρήματος. 

Παντρεύεται η εγγονή του Τζο Μπάιντεν: Στον Λευκό Οίκο η γαμήλια δεξίωση

Μάλιστα η οργάνωση Marco Polo χρησιμοποίησε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα έγγραφα από τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, για να ισχυριστεί ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν ήταν συνένοχος φοροδιαφυγής, ότι παραβίασε τον νόμο περίπ προεδρικών αρχείων και χρησιμοποίησε μη δημόσιες πληροφορίες για οικονομικό όφελος σε έξι περιπτώσεις από τον Ιούνιο του 2010 έως τον Δεκέμβριο του 2016.

Στις φωτογραφίες που διέρευσαν φαίνεται ο Χάντερ Μπάιντεν να είναι με ιερόδουλες και να κάνει χρήση ναρκωτικών

Στις φωτογραφίες που διέρευσαν φαίνεται ο Χάντερ Μπάιντεν να είναι με ιερόδουλες και να κάνει χρήση ναρκωτικών

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει εκτεθεί πολλές φορές με την προσωπική του ζωή. Η πρώην σύζυγός του στα απομνημονεύματα της περιγράφει τις περιπέτειές του με ναρκωτικά, σεξ και τις απιστίες του, ενώ πολλές φορές έχουν διαρρεύσει στον Τύπο αντίστοιχα ροζ βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top