Στις κάλπες οι Τούρκοι την Κυριακή για τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών  

«Πατάνε γκάζι»  Ερντογάν  και Κιλιτσντάρογλου

 

Η Τουρκία ετοιμάζεται για τον αυριανό δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου της. Ο Ερντογάν πατάει γκάζι ενώ και ο αντίπαλός του Κιλιτσντάρογλου σκληραίνει τη στάση του.

Οι πιστοί οπαδοί του Ερντογάν δεν χορταίνουν να τον βλέπουν. Κι εκείνος περπατάει στη σκηνή, με τον αέρα του νικητή, ελπίζοντας ότι θα παρατείνει κι άλλο τη θητεία του για πέντε χρόνια στο τιμόνι της Τουρκίας την οποία κυβερνά εδώ και δυο δεκαετίες. Έχοντας κερδίσει τη Βουλή προκαλεί τον πολιτικό του αντίπαλο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Εκλογές Τουρκία: Ο Σινάν Ογάν στηρίζει Ερντογάν στον δεύτερο γύρο

«Πού ανατίθεται η νομοθετική εξουσία; Στη Βουλή φυσικά. Η Συμμαχία μας έχει 323 βουλευτές στη Βουλή. Πως σκοπεύεις να περνάς τα νομοσχέδια;» απηύθυνε το ερώτημα στον Κιλιτσντάρογλου ο  Ερντογάν 

Ο Ερντογάν... αποκοιμήθηκε

Κι ενώ τα τραγούδια που γράφτηκαν για τον Ερντογάν εξυμνούν τον... δυνατό ηγέτη, ο ίδιος εξαντλημένος πήρε έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέnτευξης!

Το Star στη γειτονιά του Ερντογάν- Το φτωχόπαιδο που έγινε «Σουλτάνος»

Ο Κιλιτσντάρογλου καταγγέλλει ότι μπλοκάρουν τα SMS του 

Ο Κεμάλ Κιλιτσνταρογλου πάντως αφησε στην άκρη τις καρδούλες που σχημάτιζε με τα χέρια κι έσφιξε τις γροθιές του. Κατηγορεί τις τουρκικές αρχές ότι μπλόκαραν τα SMS του.

 

Ερντογαν και Κιλιτσνταρογλου έχουν υποστηρίξει ότι, αν εκλεγούν, θα προχωρήσουν στον επαναπατρισμό πολλών Σύρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top