Οι τελευταίες κινήσεις πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Τουρκία

Ο Κιλιτσντάρογλου αποκαλεί απατεώνα τον Ερντογάν

Τέσσερις μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, η αντιπολίτευση προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει τις γυναίκες ψηφοφόρους την ώρα που άλλος ένας ύμνος γράφτηκε για τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Εκλογές Τουρκία: Ο Σινάν Ογάν στηρίζει Ερντογάν στον δεύτερο γύρο

Πόρτα- πόρτα και ψήφο- ψήφο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης  κυνηγά τις νοικοκυρές οι οποίες στις εκλογές του 2018, ψήφισαν τον Τούρκο πρόεδρο σε ποσοστό  69%.

 Ο Κιλιτσντάρογλου αποκαλεί απατεώνα τον Ερντογάν και τον κατηγορεί ότι ευθύνεται για προπαγανδιστικό και κατασκευασμένο βίντεο που εμφανίζει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης να υποστηρίζει το pkk. 

 O Kεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Ερντογάν: Σχέση λατρείας με τον λαό του- Κλαίνε αν στεναχωρηθεί ο πρόεδρος

Εν τω μεταξύ μόλις ανακοινώθηκε ότι η αντιπολίτευση θα έχει τη στήριξη  του μικρού εθνικιστικού και αντιμεταναστευτικού κόμματος Ζαφέρ.

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν και τα κορυφαία του στελέχη κορυφώνουν τις επιθέσεις τους στη Δύση βάζοντας στο στόχαστρο τις ΗΠΑ και τη CIA την οποία ο Σοϊλού κατηγορεί ότι διαχειρίζεται τα ναρκωτικά σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα βλέπουμε την εμμονή του Ερντογάν με την Αγιά Σοφιά.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε νέο αποθεωτικό για τον Τούρκο πρόεδρο τραγούδι που τον ευχαριστεί γιατί τερμάτισε τη νοσταλγία 100 ετών την Αγία Σοφία. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top