Μαθητές κλείδωσαν 11χρονο, του έβαλαν βενζίνη και τον έκαψαν ζωντανό

«Τον ζήλευαν για τις διακρίσεις του στο τζούντο»

Σοκάρει τη Ρωσία η φρικτή δολοφονία ενός 11χρονου. Μεγαλύτερα παιδιά τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον έκαψαν ζωναντό, επειδή διέπρεπε στο τζούντο.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος πρωταθλητής στο τζούντο, όταν μεγαλύτερα παιδιά που ζήλευαν την πορεία του τον περιέλουσαν με βενζίνη, τον κλείδωσαν σε ένα υπόστεγο και τον έκαψαν ζωντανό.

Μάρτυρας υποστήριξε ότι μια ομάδα παιδιών χτύπησαν τον Albert Umbetyarov και ενώ ήταν αναίσθητος, του έριξαν βενζίνη και τον πυρπόλησαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τραυμάτισαν στα γόνατα, με αποτέλεσμα ο 11χρονος να μην μπορεί να δραπετεύσει.

Οι δράστες είναι ηλικίας 13 έως 15 ετών. Την αποτρόπαια πράξη τους φέρεται να κατέγραψε μια ομάδα κοριτσιών, που στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ο Albert δέχτηκε επίθεση επειδή τα άλλα παιδιά φθονούσαν την καλύτερη πορεία του στο τζούντο.

Κλείδωσαν 11χρονο σε δωμάτιο και τον έκαψαν ζωντανό

Ο 11χρονος αθλητής τζούντο βρήκε φρικτό θάνατο από μεγαλύτερα παιδιά

Φίλοι του 11χρονου θύματος κάνουν λόγο για ένα έξυπνο και ήρεμο παιδί που δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι. Δούλευε σκληρά και δεν προκαλούσε ποτέ. Είχε κερδίσει πολλές διακρίσεις στο τζούντο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top