Σκότωσε τη 12χρονη αδελφή του όταν της ήρθε η πρώτη περίοδος

Νόμιζε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με άνδρα

Ένας 30χρονος που δουλεύει σε εταιρία σεκιούριτι συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε τη 12χρονη αδελφή του, επειδή πίστευε ότι είχε ερωτικές επαφές. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, το άτυχο κοριτσάκι είχε την πρώτη του περίοδο.

Η ανήλικη ζούσε με τον αδελφό της και την κουνιάδα της στο Ουλασναγκάρ στην Ινδία. Λίγες ημέρες πριν, ξεκίνησε η πρώτη περίοδος του παιδιού και άρχισε να αιμορραγεί. Ο αδελφός της παρατήρησε κάποιες κηλίδες αίματος στα ρούχα της και άρχισε λανθασμένα να υποπτεύεται ότι το κορίτσι είχε αρχίσει να έχει σεξουαλικές επαφές.

H 12χρονη δε γνώριζε τι είναι η έμμηνος ρύση. Έτσι, όταν ο αδελφός της τη ρώτησε τι ήταν το αίμα που είχε στα ρούχα της εκείνη δεν μπορούσε να του δώσει μια λογική εξήγηση. Τότε εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, την κατηγόρησε ότι είχε ερωτικές επαφές και την κακοποίησε με βαρβαρότητα. Κατηγορείται ότι τη χτύπησε στο πρόσωπο, την πλάτη και άλλα μέρη του σώματός της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως», όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η σορός της έχει σταλεί για νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top