Σκότωσε γονείς και αδέλφια, όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένος

Είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη

Ένα αγόρι από την Αλαμπάμα καταδικάστηκε για τη δολοφονία της οικογένειάς του. Το 2019 σκότωσε τους γονείς του και τα τρία μικρά αδέλφια του, όταν του ανακοίνωσαν ότι είναι υιοθετημένος. 

Ο Μέισον Σισκ που σήμερα είναι 17 ετών κρίθηκε ένοχος. Στις 25 Ιουλίου αναμένεται να καταδικαστεί και είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, παρουσιάστηκε στους ενόρκους ένα βίντεο στο οποίο ο Σισκ ομολόγησε τις δολοφονίες, λέγοντας ότι το έκανε επειδή κουράστηκε με όλες τις διαφωνίες και τους τσακωμούς που είχαν.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 στο σπίτι τους στο Τενεσί. Ο Σισκ πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς και τα τρία αδέλφια του - εκ των οποίων το ένα βρέφος - το βράδυ που κοιμόντουσαν.

ΗΠΑ: Σκότωσε τους γονείς και τα αδέλφια του όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένος

Τα τρία μικρά αδέλφια του Μέισον Σισκ δε γλίτωσαν από την οργή του

Ο 14χρονος τότε δράστης είχε προσπαθήσει προηγουμένως να σκοτώσει τη θετή μητέρα του, βάζοντας φυστικοβούτυρο στον καφέ της, γνωρίζοντας ότι ήταν αλλεργική.

Ο Σισκ θα ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, με τον δικηγόρο του να δηλώνει ότι «αναπόφευκτα θα πρέπει να δικαστεί ξανά» για τρίτη φορά. 

Η πρώτη του δίκη κρίθηκε ότι ήταν κακοδικία και η επανάληψη της δίκης ξεκίνησε στις 17 Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top