Τραγικός θάνατος για 37χρονη ακροβάτισσα - Το μοιραίο λάθος

Ούρλιαζαν οι θεατές

Σοβαρό τραυματισμό ενός 14χρονου ακροβάτη είχαμε πρόσφατα και σε τσίρκο στη Ρωσία / Βίντεο από MEGA

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 37χρονη ακροβάτισσα στην Κίνα την ώρα που εκτελούσε ένα απαιτητικό νούμερο με τον παρτενέρ και σύζυγό της.

Νικαράγουα: Ακροβάτης περπάτησε πάνω από τη λάβα ενεργού ηφαιστείου

Όλα συνέβησαν στην κινεζική πόλη Σουτσόου το περασμένο Σάββατο μπροστά στα μάτια έντρομων θεατών που είδαν τη σοκαριστική στιγμή που η άτυχη γυναίκα έπεσε από μεγάλο ύψος στη σκηνή, αφού ο σύζυγός της δεν κατάφερε να την πιάσει με τα πόδια του κατά τη διάρκεια ενός εναέριου ακροβατικού.

 

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η άτυχη ακροβάτισσα έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων και, αν και σοβαρά τραυματισμένη, μάρτυρες ανέφεραν ότι ανέπνεε ακόμη καθώς κείτονταν στο έδαφος. Οι θεατές ούρλιαζαν αντικρίζοντας το τρομακτικό θέαμα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

«Ήμασταν πάντα πολύ ευτυχισμένοι μαζί» δήλωσε ο 37χρονος σύζυγος της, εξηγώντας ότι δε θέλει να προχωρήσει σε άλλες δηλώσεις αφού ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί ψυχολογικά την κατάσταση.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί γιατί το ζευγάρι συμμετείχε σε παράσταση χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ενώ έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο στην εταιρεία διοργάνωσης του event.

Κίνα: Κοριτσάκι Φτιάχνει Εντυπωσιακά Έργα Από Σύρμα

To ζευγάρι των δύο ακροβατών ήταν αρκετά χρόνια μαζί και μάλιστα είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top