«Θα σας πάω να δείτε τον Θεό»: Σκότωσε τις κόρες της για εκδίκηση

Τις δολοφόνησε για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της

ΗΠΑ: Σκότωσε Τις Κόρες Της Για Να Εκδικηθεί Πρώην Σύζυγο

Ένοχη για τη δολοφονία των δύο κοριτσιών της κρίθηκε μια γυναίκα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Η 37χρονη ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος σχεδίαζε να φύγει με μια από τις δύο κόρες τους.

Η Βερόνικα Γιανγκμπλαντ είχε ομολογήσει ότι σκότωσε τα παιδιά της, τη 15χρονη Σάρον και την 5χρονη Μπρούκλιν, τον Αύγουστο 2018, όμως δήλωσε αθώα λόγω παραφροσύνης. Ωστόσο οι ένορκοι δεν πείστηκαν ότι η ψυχική ασθένεια και η σεξουαλική και σωματική κακοποίηση στην παιδική της ηλικία που επικαλέστηκε ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τις δύο δολοφονίες των παιδιών της. 

Έτσι, η επιτροπή καταδίκασε την Τετάρτη την 37χρονη μητέρα και πρώην εργάτρια του σεξ για δύο κατηγορίες φόνου πρώτου βαθμού και δύο κατηγορίες κακουργήματος για χρήση πυροβόλου όπλου, σύμφωνα με τη Washington Post.

Μήτερα σκότωσε τις κόρες τις για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της

Καταδικάστηκε η Βερόνικα Γιανγκμπλαντ πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο κόρες της / Fairfax County Circuit Court

ΗΠΑ: Σκότωσε τις κόρες της για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η εισαγγελέας περιέγραψε τη Γιάνγκμπλαντ ως «κακόβουλη», «εγωίστρια» και «δολοφόνο».

H 37χρονη αφού σκότωσε την έφηβη κόρη της κάλεσε τον πρώην σύζυγό της για να του πει ότι τον μισούσε και ότι είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τα παιδιά της. 

Ο πατέρας σχεδίαζε να μετακομίσει με τη μικρότερη κόρη τους στο Μιζούρι. «Σκότωσε τα παιδιά της για εκδίκηση», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Σκότωσε τα παιδιά της για να εκδικηθεί τον άνδρα της

«Θα σας πάω να δείτε τον Θεό», φέρεται να είπε η 37χρονη στις κόρες της πριν τις δολοφονήσει

«Αυτή η υπόθεση ξεπερνά πολύ το να έχεις απλώς μια ψυχική ασθένεια. Αυτό ξεπερνά πολύ την κατάθλιψη. Αυτό ξεπερνά πολύ το PTSD. Αυτό ξεπερνά πολύ το να είναι αυτοκτονικό», δήλωσε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

Εννέα ημέρες πριν σκοτώσει τις κόρες της, η Γιανγκμπλαντ είχε αγοράσει ένα πιστόλι. Τους έδωσε υπνωτικές τσίχλες και τις πυροβόλησε. Η μικρή Μπρούκλιν πέθανε από σφαίρα στο κεφάλι. Η μεγαλύτερη κόρη, η Σάρον, πυροβολήθηκε δύο φορές, μια στην πλάτη και μια στο στήθος. «Θα σας πάω να δείτε τον Θεό», φέρεται να τους είπε η μητέρα τους πριν τις σκοτώσει.

Η 15χρονη κατάφερε να ζήσει και να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να καταγγείλλει ότι η μητέρα της τις πυροβόλησε. Πέθανε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top