ΗΠΑ: Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της και έμεινε με τη σορό του δύο μήνες

«Κοιμόμουν στο πλάι του για τρεις μέρες»

ΗΠΑ: Τον Σκότωσε Και Έμεινε Με Το Πτώμα Του Δύο Μήνες

Μια γυναίκα σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της και μετά έζησε με το πτώμα του για δύο μήνες, στην προσπάθειά της κρύψει τη δολοφονία. Το έγκλημα τελικά ανακαλύφθηκε μόνο όταν η θετή κόρη του θύματος σήμανε συναγερμό ότι δεν έχουν επικοινωνήσει για μήνες.

Η 46χρονη δράστρια κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία και την απόκρυψη του θανάτου του 82χρονου αρραβωνιαστικού της την περασμένη Παρασκευή. 

Το φρικτό έγκλημα ήρθε στο «φως» όταν η θετή κόρη του θύματος ανέφερε τον Ιούνιο του 2021 ότι ανησυχούσε για την ασφάλεια του πατέρα της, αφού δεν είχε νέα του για αρκετούς μήνες.

Όταν αστυνομικοί της κομητείας Χολ έφτασαν στο σπίτι του, ανακάλυψαν το σώμα του άτυχου άνδρα, ο οποίος είχε πεθάνει δύο μήνες πριν, στις αρχές Απριλίου. Η 46χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι από τότε ζούσε με το πτώμα του για πάνω από δύο μήνες, καθώς δεν ήθελε να αποκαλυφθεί ότι τον είχε σκοτώσει.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 46χρονη είπε ότι κοιμόταν δίπλα στον νεκρό αρραβωνιαστικό της για τρεις ημέρες, μέχρι που «συνήλθε» και συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός, κάτι που «δεν μπορούσε να δεχτεί», σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Gainesville Times.

ΗΠΑ: Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της και έμεινε με το πτώμα του δύο μήνες

Η 46χρονη σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της γιατί τη χτυπούσε κάθε φορά που αρνιόταν να συνευρεθεί μαζί του, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια στη δίκη της

ΗΠΑ: Πώς έγινε η τραγωδία - Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με τα στοιχεία της νεκροψίας - νεκροτομής, ο 82χρονος δολοφονήθηκε, με την προκαταρκτική αιτία θανάτου να αναφέρει ότι ο θάνατός του επήλθε από τραύμα στο σώμα του, που προκλήθηκε από αμβλύ και αιχμηρό αντικείμενο.

Η δράστρια κρίθηκε ένοχη για δολοφονία από πρόθεση, δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε βαθμό κακουργήματος, βαριά επίθεση, εκμετάλλευση ηλικιωμένου, απόκρυψη θανάτου και κλοπή κάρτας οικονομικών συναλλαγών.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω κοινού γνωστού. Ο 82χρονος της είπε ότι δεν μπορούσε να μένει άλλο μόνος του και ότι χρειαζόταν βοήθεια. Η 46χρονη μετακόμισε σπίτι του και έναν χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Όμως όσο η σχέση τους προχωρούσε, ο ηλικιωμένος γινόταν βίαιος και ότι τη χτυπούσε με τη ζώνη όταν αρνιόταν να συνευρεθεί μαζί του, υποστήριξε η γυναίκα στη δίκη.

Το βράδυ της δολοφονίας, το θύμα ζήτησε από τη 46χρονη να συνευρεθούν, όμως εκείνη αρνήθηκε. Στη συνέχεια, όμως, δέχθηκε ώστε να γλιτώσει τον καβγά. Κατά τη διάρκεια της πράξης, όμως, αρνήθηκε να συνεχίσει. Τότε ο 82χρονος άρχισε να τη χτυπά με τη ζώνη και να της τραβά τα μαλλιά. Εκείνη τον κλώτσησε, αν και δεν είναι σίγουρη γι΄αυτό, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε. 

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε το πρωί της επόμενης ημέρας. Έφτιαξε πρωινό, όμως ο αρραβωνιαστικός της δεν εμφανίστηκε.

Όταν πήγε να ελέγξει αν είναι καλά, τον είδε ξαπλωμένο στην ίδια θέση στο κρεβάτι και πρόσθεσε: «Έσταζε αίμα από τη μύτη του. Συνέχισα να τον κουνάω λέγοντας: "Σε παρακαλώ ξύπνα". 

Σε κατάσταση σοκ έμεινε στο πλευρό του για τρεις μέρες. Μετά αποφάσισε να κρύψει το πτώμα στο σπίτι της καθώς πίστευε ότι «κανείς δε θα άκουγε» την ιστορία της για το τι συνέβη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top