Στο στομάχι καρχαρία κομμάτια από το σώμα ενός 35χρονου αγνοούμενου πατέρα

Τον αναγνώρισε η οικογένειά του από ένα τατουάζ στα λείψανα που βρέθηκαν

Στα μέσα Φεβρουαρίου, μία 16χρονη δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, ενώ έκανε jet ski στην Αυστραλία, και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της/ ΑΡ video

Κομμάτια από το σώμα ενός 35χρονου άνδρα εντοπίστηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία στη νότια επαρχία Chubut της Αργεντινής.

Ο Diego Barria, πατέρας τριών παιδιών, αγνοούταν από τις 18 Φεβρουαρίου. Εθεάθη για τελευταία φορά να οδηγεί το τετράτροχο ποδήλατό του (γουρούνα) κοντά στην ακτή. Δύο ψαράδες αργότερα αποκάλυψαν ότι είχαν πιάσει τρεις καρχαρίες του είδους γαλέου, κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί το όχημα του Barria. Αμέσως, ενημέρωσαν την ακτοφυλακή για την ανακάλυψή τους.

Η Daniela Millatruz, επικεφαλής της έρευνας για τον Barria, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι οι ψαράδες βρήκαν,ανθρώπινα υπολείμματα σε έναν από αυτούς, όταν καθάριζαν τους καρχαρίες.

Καρχαρίας μήκους 1,8 μ. εξετάζεται από ειδικούς στη Μεσόγειο Θάλασσα/ AP Photo/Ariel Schalit

Καρχαρίας μήκους 1,8 μ. εξετάζεται από ειδικούς στη Μεσόγειο Θάλασσα/ AP Photo/Ariel Schalit

Η οικογένεια του 35χρονου, τον αναγνώρισε από «ένα τατουάζ που εμφανίστηκε σε ένα από αυτά τα λείψανα», αλλά οι εξετάσεις DNA βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο καρχαρίας ήταν περίπου 1,5 μ. και πιθανότατα ο Barria «είχε ένα ατύχημα και παρασύρθηκε στην ακτή», ανέφερε το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται.

Ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας José Mazzei δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο υποθέσεις. Η μία είναι ότι ο 35χρονος ότι τραυματίστηκε. Και η άλλη, που έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ισχύει, ότι λόγω ζημιάς στο τετράτροχο,  έπεσε αναίσθητος στην ακτή και η ισχυρή παλίρροια τον παρέσυρε μακριά».

Το κατεστραμμένο τετράτροχο ποδήλατο και το κράνος του εντοπίστηκαν σε μια παραλία κοντά στο Ρόκας Κολοράδας, δύο ημέρες αφότου εξαφανίστηκε.

Την επόμενη μέρα η σύντροφός του, Βιρτζίνια Μπρούγκερ, είπε σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση στα social media: «Μη με αφήνεις. Προσεύχομαι στον Θεό να εμφανιστείς σύντομα. Εδώ σε περιμένω. Μη με τρομάζεις έτσι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top