Βίντεο: Μαθητής ξυλοκόπησε άγρια καθηγήτρια επειδή του πήρε το Nintendo

Τη χτυπά με απίστευτη μανία ενώ βρίσκεται αναίσθητη στο έδαφος

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο από σχολείο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου μαθητής χτυπάει άγρια μια καθηγήτριά του επειδή του πήρε τη συσκευή βιντεοπαιχνιδιών Nintendo Switch.

Στο βίντεο διακρίνεται ο 17χρονος να τρέχει προς την ανυποψίαστη γυναίκα και να της επιτίθεται με τέτοια δύναμη, που να τη ρίχνει κάτω βίαια.

Ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη, ο 17χρονος τη γρονθοκοπούσε, χωρίς να δείχνει οίκτο.

Η επίθεση έγινε μέσα στο γυμνάσιο Matanzas στο Palm Coast, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές δέχθηκε 15 χτυπήματα.

Στο βίντεο διακρίνεται ο 17χρονος να τρέχει προς την ανυποψίαστη γυναίκα και να της επιτίθεται με τέτοια δύναμη, που να τη ρίχνει κάτω βίαια

Στο βίντεο διακρίνεται ο 17χρονος να τρέχει προς την ανυποψίαστη γυναίκα και να της επιτίθεται με τέτοια δύναμη, που να τη ρίχνει κάτω βίαια

Συνάδελφοι της καθηγήτριας, έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να τραβήξουν τον μαθητή μακριά της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναρρώνει, ενώ ο 17χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα.

«Ο μαθητής δήλωσε ότι ήταν αναστατωμένος με το θύμα επειδή του πήρε το Nintendo Switch κατά τη διάρκεια του μαθήματος», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση.

Ο μαθητής ήταν εξαγριωμένος και έφτυνε προς την κατεύθυνση της δασκάλας, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι «θα την σκότωνε» όταν επέστρεφε στο σχολείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top