Γραφείο τελετών παρέλαβε τη σορό γυναίκας, όμως αυτή ήταν ζωντανή!

Πώς έγινε η λάθος εκτίμηση

Γραφείο Τελετών Παρέλαβε Σακούλα Με Ζωντανή Γυναίκα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αϊόβα των ΗΠΑ. Γραφείο τελετών που πήγε να ετοιμάσει μια γυναίκα που θεωρούσαν νεκρή, συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα ζωντανή. 

Πρόστιμο «μαμούθ» ύψους 10.000 δολαρίων επέβαλαν σε οίκο ευγηρίας στο προάστιο Ντε Μόιν στην Αϊόβα των ΗΠΑ, όταν ένα γραφείο τελετών ανακάλυψε ότι μια γυναίκα που στάλθηκε σε αυτό σε αυτό μέσα σε σακούλα ως νεκρή τελικά ήταν ακόμα εν ζωή.

Η 66χρονη κηρύχθηκε νεκρή στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας στις 3 Ιανουαρίου. Είχε πρώιμη άνοια, άγχος και κατάθλιψη και βρισκόταν σε νοσηλεία από τις 28 Δεκεμβρίου. 

Όταν μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών, οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν ότι ανέπνεε και κάλεσαν το 911, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη έκθεση. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο και παρόλο που ανέπνεε, δεν αντοποκρινόταν. Νοσηλεύτηκε και τελικά κατέληξε στις 5 Ιανουαρίου.

Μέλος του προσωπικού του γηροκομείου που φρόντιζε τη γυναίκα είπε στους ερευνητές ότι μια νοσοκόμα που την πρόσεχε το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου συνειδητοποίησε ότι η 66χρονη δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε. Συνέχισε να την παρακολουθεί επί πέντε λεπτά πριν διαπιστώσει ότι η γυναίκα είχε πεθάνει. 

Κανένα σημάδι ζωής στη γυναίκα δε βρήκε ούτε ο άνθρωπος που την έβαλε μέσα στη σακούλα για να τη μεταφέρει στο γραφείο τελετών, όπου εκεί έγινε η ανατροπή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top