Καναδάς: «Συνελήφθη» περιστέρι σε φυλακή - Κουβαλούσε σακίδιο με ναρκωτικά!

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του έστησαν παγίδα και το έπιασαν

Περιστέρι

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στον Καναδά, σε φυλακή κοντά στο Βανκούβερ, όταν ένα περιστέρι πιάστηκε από τους φύλακες να μεταφέρει κρυσταλλική μεθ μέσα σε ένα μικροσκοπικό σακίδιο.

Καναδάς: 8 έφηβες μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου άστεγο στο Τορόντο

Σύμφωνα με τη New York Post, πριν από έναν μήνα περίπου, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι παρατήρησαν ένα περιστέρι να κάνει ύποπτες... πτήσεις πάνω από το κτίριο της φυλακής, έχοντας δεμένο πάνω του ένα πολύ μικρό σακίδιο.

Έτσι οι φύλακες παρακολούθησαν την πορεία του, του έστησαν παγίδα και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, περισυλλέγοντας το σακίδιο με τα ναρκωτικά. Ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων είπε ότι δεν το περίμενε, καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πολλοί προσπαθούν να περάσουν ναρκωτικά στη φυλακή με drone.

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στον Καναδά, σε φυλακή κοντά στο Βανκούβερ, όταν ένα περιστέρι πιάστηκε από τους φύλακες να μεταφέρει κρυσταλλική μεθ μέσα σε ένα μικροσκοπικό σακίδιο / Φωτογραφία Unsplash

Καναδάς: Πυροβολισμοί στο Τορόντο - 5 νεκροί

Τι είναι η μεθαμφεταμίνη

Η μεθαμφεταμίνη είναι ένα ναρκωτικό, χρώματος λευκού σε κρυσταλλική μορφή. Οι χρήστες το παίρνουν είτε εισπνέοντας από τη μύτη ή καπνίζοντάς το ή μέσω ένεσης. Η επήρειά του διαρκεί από 6 έως 8 ώρες, αλλά μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες.

Καναδάς: Ιστορική συμφωνία στην COP15 στο Μόντρεαλ για τη βιοποικιλότητα

Πρόκειται για μια επικίνδυνη και ισχυρή χημική ουσία και, όπως όλα τα ναρκωτικά, είναι ένα δηλητήριο το οποίο πρώτα ενεργεί ως διεγερτικό και στη συνέχεια αρχίζει να καταστρέφει συστηματικά το σώμα.

Συνδέεται με σοβαρά προβλήματα υγείας, στα οποία περιλαμβάνονται: απώλεια μνήμης, επιθετικότητα, ψυχωτική συμπεριφορά, και πιθανή βλάβη στην καρδιά και τον εγκέφαλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top