Ουκρανία: Πρωτοχρονιά με βομβαρδισμούς στο Κίεβο

Ο Πούτιν δεν άφησε περιθώριο ελπίδας να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος

Νέα σειρά εκρήξεων συγκλόνισαν το Κίεβο σήμερα, λιγότερο από μία ώρα μετά την έλευση του νέου έτους. Σε περισσότερες από 300 ημέρες πολέμου σχεδόν 7.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί και 10.000 τραυματιστεί, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Το 2023 δεν ήρθε γεμάτο χαρά για τους Ουκρανούς. Το 2023 ήρθε με βομβαρδισμούς για εκείνους.

Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, βλέπουμε σκηνές που ανατριχιάζουν.

Ουκρανία: Δέκα εκρήξεις στο Κίεβο - Πληροφορίες ότι καταστράφηκε ξενοδοχείο

Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, βλέπουμε σκηνές που ανατριχιάζουν. Κάτοικοι του Κιέβου βγαίνουν στα μπαλκόνια την ώρα που η ουκρανική πρωτεύουσα βομβαρδίζεται για μια ακόμη φορά από ρωσικούς πυραύλους. Φωνάζουν υπέρ της χώρας τους. Είναι μόλις λίγα λεπτά μετά την έλευση του 2023… Οι σειρήνες ηχούν στην πόλη. Οι Ρώσοι χτύπησαν την πόλη και την παραμονή καταστρέφοντας ένα ξενοδοχείο και αρκετά σπίτια.     

Δεκαέξι εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στη διάρκεια του πολέμου. Όσοι μένουν στη χώρα  καθημερινά αντιμετωπίζουν διακοπές ρεύματος, νερού και θέρμανσης αλλά και τους ρωσικούς βομβαρδισμούς. Οι Ουκρανοί στρατιώτες στην πρώτη γραμμή γιόρτασαν την πρωτοχρονιά στα παραπήγματα ακούγοντας το μήνυμα  του προέδρου τους.

Ανυποχώρητος ο Πούτιν και στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του

Πούτιν: Η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία για να καταστρέψει την Ρωσία

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πούτιν έχοντας πίσω του Ρώσους στρατιώτες της πρώτης γραμμής, δεν άφησε περιθώριο αισιοδοξίας για γρήγορη λήξη του πολέμου και κατηγόρησε τη Δύση ότι χρησιμοποιεί την Ουκρανία για να αφανίσει τη Ρωσία.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top