ΗΠΑ: Άντρας με «λιμαρισμένα» δόντια κακοποιούσε έγκυο για τρεις εβδομάδες

Την απήγαγε από το δρόμο - Την είχε δεμένη σε ένα κρεβάτι

αντρας απο το Μισιγκαν

Για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση επί τρεις ολόκληρες εβδομάδες μιας έγκυο γυναίκας συνελήφθη ένας 36χρονος άντρας στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Ο πατέρας του Ράινερ εξηγεί γιατί έκανε την απαγωγή - Νέα βίντεο

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία ο 36χρονος άντρας ονόματι Μάικλ Μπαράχας εντόπισε τη νεαρή έγκυο γυναίκα, καθώς εκείνη τριγυρνούσε άσκοπα στον δρόμο.

Η άτυχη κοπέλα είχε εκδιωχθεί από το σπίτι της την εβδομάδα των Ευχαριστιών και ο 36χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο του προσφέροντάς της φιλοξενία στο σπίτι του όπου θα μπορούσε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο και να ξεκουραστεί. 

Η κοπέλα δέχτηκε. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες ήταν εφιαλτικές για την ίδια καθώς την κακοποιούσε σεξουαλικά τόσο ο ίδιος όσο και γνωστοί του. Την είχε κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο όπου η πόρτα κλείδωνε από την έξω πλευρά, τα παράθυρα ήταν σφραγισμένα και εκέινη ήταν δεμένη σε ένα κρεβάτι. 

Η νεαρή προσπάθησε τρεις φορές να αποδράσει όμως κάποιος από τους βασανιστές τις την σταματούσε. Στις 8 Δεκεμβρίου η νεαρή κοπέλα παρουσίασε επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Κάποιες νοσηλεύτριες κατάλαβαν τι συμβαίνει και ειδοποίησαν την αστυνομία βαζοντας τέλος στο μαρτύριο της. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο για απαγωγή, σεξουαλική κακοποίηση, trafficking και άλλες σοβαρές κατηγορίες. Καθ' όλο το διάστημα που παρέμεινε φυλακισμένη στο σπίτι του Μπαράχας την απειλούσε ότι «αν δεν έκανε όλα όσα της ζητούσε θα την δάγκωνε στο λαρύγγι και θα τη σκότωνε». Γι αυτό το λόγο ο δράστης είχε λιμάρει τα δόντια του ώστε να είναι αιχμηρά.

Αρπαγή 6χρονου: Νέα βίντεο με τον Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του

Όπως εξήγησε ο δράστης στην αστυνομία εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη της για στέγη προκειμένου να την έχει υπό πλήρη έλεγχο, ενώ την ανάγκασε να του γράψει και ένα γράμμα αποκαλώντας τον «μπαμπά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top