Αποκλειστικό Star: Μέσα στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες

Υπό ανακαίνιση το διαμέρισμά της στην περιοχή «φιλέτο» των Βρυξελλών

Οι έρευνες για το Qatargate συνεχίζονται υπό άκρα μυστικότητα. Ο απεσταλμένος του Star στις Βρυξέλλες Άρης Λάμπος συνομίλησε με ανθρώπους που γνώριζαν την Εύα Καϊλή και αποκαλύπτουν τις συνήθειές της, ενώ η κάμερα κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες μέσα από το διαμέρισμα της στην πολυτελή γειτονιά των Βρυξελλών, εκεί όπου έγιναν και οι πρώτες συλλήψεις. 

Ενώπιον των δικαστικών αρχών η Καϊλή - Οι περιοριστικοί όροι που θα ζητήσει


Το Star καταγράφει αποκλειστικές εικόνες από τις εργασίες ανακαίνισης που συνεχίζονται στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή, την ώρα που η ευρωβουλευτής κρατείται στις φυλακές. 

Μέσα στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες - Αποκλειστικό Star

Οι γείτονες της Εύας Καϊλή αναφέρουν ότι τους τελευταίους δύο μήνες γίνονται εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμά της.

Οι άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν στο διαμέρισμα επιβεβαίωσαν ότι πράγματι ανήκει σε εκείνη ο χώρος, όπως λένε, όμως, δεν την έχουν δει σχεδόν ποτέ εδώ, μεταδίδει ο Άρης Λάμπος.

 Αποκλειστικό Star: Μέσα στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες

Σύμφωνα με τους γείτονες, το διαμέρισμα διαθέτει τρία δωμάτια και εσωτερική σκάλα, όπως διακρίνεται και στα πλάνα του Star.  

Εύα Καϊλή: «Χείμαρρος στην κατάθεσή του ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι»

Υπό άκρα μυστικότητα οι έρευνες για το Qatargate στις Βρυξέλλες

Οι έρευνες στις Βρυξέλλες είναι σε πλήρη εξέλιξη και διενεργούνται με απόλυτη μυστικότητα. 

Περιμετρικά της πλατείας Ζουρντάν της κεντρικής πλατείας των Βρυξελλών έχουν αναπτυχθεί οι δυνάμεις της βελγικής αστυνομίας. Ενώ έχουν αποκλείσει και τον δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο οπου συνελήφθη ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Η Εύα Καϊλή ήταν μία από τις πιο λαμπερές φιγούρες των Βρυξελλών. Με τον  σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι δεν πέρασαν ποτέ απαρατήρητοι, όχι μόνο λόγω της εξωτερικής εμφάνισής τους αλλά και για το life style που είχαν υιοθετήσει. 

Ενας άνδρας ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την Εύα Καϊλή αλλά και μέλη της οικογένειάς της μίλησε αποκλειστικά στο Star και αποκάλυψε άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές της καθημερινότητας και των συνηθειών της ευρωβουλευτού. 

«Ήταν άριστη απέναντί μου.΄Εχουμε πέσει από τα σύννεφα. Η Εύα συνήθως κυκλοφορούσε με τα οχήματα του Ευρωκοινοβουλίου. Όταν δεν κυκλοφορούσε με αυτά τα οχήματα νοίκιαζε τις υπηρεσίες της μεγαλύτερης εταιρείας μεταφορών στην ελληνική κοινότητα των Βρυξελλών, η οποία διαθέτει και λιμουζίνες. Την εποχή εκείνη κυκλοφορούσε μόνη της και δε γνώριζε κανείς την σχέση της με τον ιταλικής καταγωγής σύντροφό της» λέει πρώην συνεργάτης της στις Βρυξέλλες.

Qatargate: Νέα έφοδος σε γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Μιλώντας στο Star, ο δήμαρχος της περιοχής Ιξέλ όπου έμενε η Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες αποκαλύπτει πώς οι βελγικές αρχές έφτασαν στην Eλληνίδα ευρωβουλευτή.

Ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι συλλήψεις και οι βαλίτσες με τα λεφτά θυμίζουν σκηνές που μόνο σε ταινίες έχουμε δει, περιγράφει ο Έλληνας δήμαρχος, Χρήστος Δουλκερίδης. 

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top