Φόβοι για serial killer στη Ρώμη: Τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν σε ένα βράδυ

Μια τρανσέξουαλ και δύο εκδιδόμενες γυναίκες βρέθηκαν μαχαιρωμένες

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρώμη από χθες το βράδυ, μετά την άγρια δολοφονία τριών γυναικών. Τα θύματα δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο, κάτι που γεννά φόβους ότι ο δράστης ενδέχεται να είναι κατά συρροή δολοφόνος.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας αδίστακτος serial killer. Σκότωσε 70 γυναίκες»

Δυο εκδιδόμενες γυναίκες και μια τρανσέξουαλ δολοφονήθηκαν σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές της Ρώμης, δίπλα από τα δικαστήρια.

Δύο θύματα κατάγονταν από την Κίνα και το τρίτο από την Κολομβία. Διέμεναν στην περιοχή Πράτι, κοντά στα δικαστήρια, αλλά και στα γραφεία της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai.

93 δολοφονίες - Ποιος είναι ο μεγαλύτερος serial killer των ΗΠΑ

Kαι οι τρεις δολοφονίες διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι δύο Κινέζες βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους: η μία στο υπνοδωμάτιο και η δεύτερη έξω από την πόρτα του σπιτιού, στον κοινόχρηστο χώρο του πρώτου ορόφου. Ο δράστης τις μαχαίρωσε θανάσιμα.

Παράλληλα, μια Κολομβιανή τρανσέξουαλ 65 ετών δολοφονήθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα που νοίκιαζε, δίπλα στην οδό Τεουλάντα της Ρώμης, όπου βρίσκονται τα «στούντιο» της Rai. Και σε αυτή την περίπτωση, το έγκλημα διαπράχθηκε με μαχαίρι.

Ρώμη: Serial killer κυκλοφορεί ελεύθερος; Φόβοι και για άλλα θύματα

Σύμφωνα με τον Τύπο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πρόκειται για τον ίδιο δράστη και μπορεί να πρόκειται για κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να στερήσει τη ζωή και από άλλες εκδιδόμενες γυναίκες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, πολλοί δικηγόροι και ελεύθεροι επαγγελματίες που εργάζονται και ζουν στην περιοχή, επισκέπτονταν τις εκδιδόμενες γυναίκες το μεσημέρι, πριν ή μετά το γεύμα. 

Οι έρευνες βασίζονται σε στοιχεία, που βρέθηκαν στα κινητά των δολοφονημένων γυναικών και σε εικόνες από κάμερες ασφαλείας. 

Πολλές εκδιδόμενες γυναίκες μίλησαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και ζήτησαν από τις εισαγγελικές και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν για να εντοπίσουν άμεσα τον δολοφόνο, διότι αισθάνονται να απειλείται σοβαρά η ζωή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top