Σάλος στη Μ. Βρετανία: 24 άνδρες βίαζαν και εξέδιδαν 13χρονη για δύο χρόνια

Στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα στοιχεία τους

Μ. Βρετανία: 24 Άνδρες Βίαζαν Και Εξέδιδαν 13χρονη

Τον εφιάλτη έζησε ανήλικη στη Μ. Βρετανία. Συνολικά 24 άνδρες φέρεται να τη βίαζαν και να την εξέδιδαν για περισσότερα από δύο χρόνια

Δυστυχώς η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών δεν αποτελούν φαινόμενο της ελληνικής κοινωνίας. Την ώρα που στη χώρα μας συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, μια ανάλογη υπόθεση στη Μεγάλη Βρετανία έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε 24 άνδρες για βιασμό, πορνεία και σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος σε βάρος μιας 13χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ αναφέρει σε ενημέρωσή της πως η έρευνα για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος παιδιών οδήγησε δεκάδες ύποπτους άνδρες να εμφανιστούν ενώπιον της Δικαιοσύνης τις τελευταίες μέρες.

Πηγές αναφέρουν ότι όλοι οι άντρες έχουν κατηγορηθεί για αδικήματα που σχετίζονται με ένα κορίτσι. Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στην περιοχή του Μπράντφορντ μεταξύ 2007 και 2011.

Οι συγκεκριμένοι άνδρες κατηγορούνται για αδικήματα όπως βιασμός ανηλίκου, συνωμοσία για βιασμό και εξώθηση σε πορνεία παιδιού ηλικίας 13-17 ετών. Πέντε άνδρες εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο του Μπράντφορντ στις 14 Σεπτεμβρίου, άλλοι πέντε στις 21 Σεπτεμβρίου, έξι στις 23 Σεπτεμβρίου και επτά στις 30 Σεπτεμβρίου. Στις 7 Οκτωβρίου ένας 35χρονος ήταν ο τελευταίος που εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Τα ονόματα και τα στοιχεία όλων των ανδρών δόθηκαν στη δημοσιότητα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top