Ανήλικη πυροβόλησε τον πατέρα της και αυτοκτόνησε - Είχε σχέδιο δολοφονίας

Απίστευτη τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ

ΗΠΑ: 12χρονη Πυροβόλησε Τον Πατέρα Της Και Αυτοκτόνησε

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ. Μία 12χρονη κοπέλα πυροβόλησε τον πατέρα της και αυτοκτόνησε. Το σχέδιο δολοφονίας που ετοίμαζε μαζί με άλλη ανήλικη.

Μια 12χρονη κοπέλα από το Τέξας που κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε τον πατέρα της και στη συνέχεια τον εαυτό της, ως μέρος ενός σχεδίου δολοφονίας με άλλο παιδί, πέθανε δύο ημέρες μετά το περιστατικό.

Οι αρχές ανέφεραν ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 20ης Σεπτεμβρίου σε ένα σπίτι στο Γουέδερφορντ του Τέξας, στη βορειοδυτική κομητεία Πάρκερ, που βρίσκεται περίπου 40 μίλια δυτικά του Φορτ Γουόρθ, σύμφωνα με το CNN. 

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το κορίτσι πυροβόλησε τον πατέρα της προτού τραπεί σε φυγή από το σημείο και αυτοπυροβοληθεί. Το όπλο βρέθηκε κάτω από το σώμα του νεκρού κοριτσιού. Ο θάνατός της, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό γραφείο που διενήργησε την αυτοψία, οφείλεται σε αυτοκτονία από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ο 38χρονος πατέρας του κοριτσιού βρέθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην κοιλιά. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, έλαβε εξιτήριο και αναμένεται να αναρρώσει.

Το σχέδιο δολοφονίας της 12χρονης - Ήθελε να σκοτώσει την οικογένεια και τα κατοικίδιά τους

Την ίδια ώρα, το δεύτερο 12χρονο κορίτσι που οι ερευνητές πιστεύουν ότι εμπλέκεται στον σχεδιασμό του πυροβολισμού, έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στη διάπραξη φόνου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι Αρχές ανακάλυψαν ότι η 12χρονη από το Γουέδερφορντ σχεδίαζε για αρκετές εβδομάδες να δολοφονήσει την οικογένειά της και τα κατοικίδια ζώα της.

Μάλιστα, φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με μια άλλη ανήλικη γυναίκα από το Λούφκιν σχετικά με το πώς θα εκτελέσει το σχέδιο δολοφονίας.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η κοπέλα στο Λούφκιν είχε επίσης σχεδιάσει να σκοτώσει τον πατέρα της, αλλά δεν ακολούθησε το σχέδιο. Μετά τις δολοφονίες, τα κορίτσια σχεδίαζαν να οδηγήσουν στην Τζιόρτζια, είπαν οι αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top