Ελισάβετ: Πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte στη νεκρώσιμη πομπή

Θα παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας

Στη νεκρώσιμη πομπή που θα συνοδεύει το φέρετρο της βασίλισσα Ελισάβετ θα συμμετέχουν τα δισέγγονά της, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte, όπως αποκαλύφθηκε από το πρόγραμμα της τελετής που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα William και της πριγκίπισσας Kate θα είναι ανάμεσα στα 2.000 άτομα που θα βρεθούν στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ για να αποχαιρετήσουν την «Gran Gran», όπως αποκαλούσαν την Ελισάβετ. 

πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte με τους γονείς τους

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, ο δεύτερος κι η τρίτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, θα περπατήσουν πίσω από το φέρετρο της προγιαγιάς τους, το οποίο θα βρίσκεται πάνω σε κιλλίβαντα και θα το συνοδεύει άγημα από 142 μέλη του Πολεμικού Ναυτικού. 

Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας George

Ο πρίγκιπας George κι η πριγκίπισσα Charlotte θα ακολουθήσουν το φέρετρο της προγιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ

Ακριβώς πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ θα βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος τον οποίο θα ακολουθούν ο σερ Τιμ Λόρενς, ο δούκας του Γιορκ, o πρίγκιπας Edward με τη σύζυγό του και στη συνέχεια θα βρίσκονται ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate.

Ο 9χρονος George και η 7χρονη Charlotte θα περπατήσουν δίπλα στους γονείς τους και θα τους ακολουθούν ο θείος τους, πρίγκιπας Harry, με τη σύζυγό του Meghan Markle, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Kate Middleton με τα παιδιά της

Στην τελετή της κηδείας της Ελισάβετ δε θα συμμετάσχει ο πρίγκιπας Louis

George και Charlotte αναμένεται να παραστούν και στην ιδιωτική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Ουίνδσορ. Αντίθετα αποφασίστηκε ότι σε όλο το τελετουργικό δε θα λάβει μέρος ο τετράχρονος αδερφός τους, πρίγκιπας Louis.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top