Τραγωδία στο Δουβλίνο: Τρία αδέρφια δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους

Συνελήφθη ένας 20χρονος που φέρεται να έσφαξε με ματσέτα τα θύματα

Απίστευτη τραγωδία στην Ιρλανδία. Τρία αδέλφια, μια 18χρονη και τα δίδυμα οκτάχρονα αδέλφακια της, βρέθηκαν άγρια δολοφονημένα μέσα στο σπίτι τους. Ο 14χρονος αδελφός τους νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.

Η 18χρονη Lisa Cash και τα οκτάχρονα δίδυμα Chelsea και Christy Cawley βρέθηκαν νεκρά μέσα σε ακίνητο στο κτήμα Rossfield στο Tallaght. 

έγκλημα Ιρλανδία

Θρήνος για τα τρία νεκρά αδέλφια, που βρέθηκαν δολοφονημένα στο Δουβλίνο

δολοφονία Δουβλίνο

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο περίπου στις 12.30 το πρωί της Κυριακής. Τα τρία αδέλφια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Children’s Health Ireland (CHI) στο Κράμλιν, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη αδελφή σκοτώθηκε πρώτη όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον μανιακό άνδρα που εισέβαλλε στο σπίτι τους να φτάσει στα δίδυμα και να τα σκοτώσει με τη ματσέτα.

Ο 14χρονος αδελφός των θυμάτων μεταφέρθηκε επίσης από το σημείο στο νοσοκομείο Tallaght με σοβαρά τραύματα, όμως η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. Η μητέρα τους έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η μονάδα ένοπλης υποστήριξης της Garda συνέλαβε έναν άνδρα γύρω στα 20 που ήταν κοντά στο σημείο της τραγωδίας. Σύμφωνα με τις αρχές, οι εμπλεκόμενοι πιστεύεται ότι ήταν γνωστοί μεταξύ τους και οι αστυνομικοί δεν αναζητούσαν κανέναν άλλο ύποπτο.

Η υπόθεση ερευνάται, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων των θυμάτων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης ούτε κάποια άλλη λεπτομέρεια του τριπλού εγκλήματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top