Πτήση τρόμου στο Μεξικό με φλεγόμενο αεροπλάνο εν κινήσει

Απίστευτο βίντεο - Φωνές και ουρλιαχτά στον αέρα

Μεξικό: Πτήση τρόμου - Φλεγόμενο αεροπλάνο εν κινήσει

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Στο βίντεο καταγράφεται ένα αεροπλάνο στο Μεξικό, του οποίου ο κινητήρας έχει αρπάξει φωτιά ενώ εκτελεί την πτήση Γκουανταλαχάρα - Λος Άντζελες.

Σκηνές τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν μέσα στο αεροπλάνο με τους επιβάτες να φωνάζουν υπό το φόβο ότι θα συμβούν τα χειρότερα. Κάποιοι μάλιστα από τους επιβάτες ανέφεραν ότι ο κινητήρας είχε εκραγεί περίπου 10 λέπτα μετά που το αεροπλάνο απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο της Γουαδαλαχάρα.

 

Κόβει την ανάσα το βίντεο με το αεροπλάνο που έχει αρπάξει φωτιά ο κινητήρας / The Sun

Η πτήση επέστρεψε στο αεροδρόμιο απ' όπου απογειώθηκε και πραγματοποίησε επιτυχημένη αναγκαστική προσγείωση. Στο βίντεο φαίνονται οι φλόγες και οι σπινθήρες στο δεξί κινητήρα του αεροσκάφους. 

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες της πτήσης πέρασαν το βράδυ σε ξενοδοχείο όπου τους παραχωρήθηκε δωμάτιο και αναχώρησαν το επόμενο πρωί με άλλη πτήση. 

Η Viva Aerobus διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό καθώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες που αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας πραγματοποιεί έκτακτη αναγκαστική προσγείωση στο Μεξικό.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top