Λωρίδα της Γάζας: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει την εκεχειρία

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν κατά τους νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Το Ισραήλ επιβεβαίωσε την έναρξη ισχύος εκεχειρίας με την παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση Ισλαμικός Τζιχάντ στις 23.30, κατά την τρίτη ημέρα των εχθροπραξιών που προκάλεσαν τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων στην Λωρίδα της Γάζας.

Το γραφείο του πρωθυπουργού Γιαΐρ Λαπίντ ανακοίνωσε ότι «είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι κατάπαυση του πυρός θα εφαρμοσθεί απόψε στις 23.30.

Αν η κατάπαυση του πυρός παραβιασθεί, το Κράτος του Ισραήλ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απαντήσει σθεναρά», αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία εκφράζονται ευχαριστίες στην Αίγυπτο για την μεσολάβησή της.

4 παιδιά σκοτώθηκαν κατά τους νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα κατά τους νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας, παρά τις πληροφορίες για πιθανότητα εφαρμογής εκεχειρίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα.

Από την έναρξη της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης κατά της ένοπλης οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ την Παρασκευή, «41 Παλαιστίνιοι έπεσαν μάρτυρες, ανάμεσά τους 15 παιδιά και 4 γυναίκες, και 311 τραυματίσθηκαν» στην Λωρίδα της Γάζας, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top