Φρίκη: Κρατούσε 17 χρόνια αλυσοδεμένους τη γυναίκα του και τα παιδιά της

Σύγχρονο «Κωσταλέξι» στη Βραζιλία

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Βραζιλία. Ένας άνδρας κρατούσε για 17 χρόνια αιχμάλωτους και αλυσοδεμένους τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά της. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε κακή κατάσταση, μέσα σε άθλιες συνθήκες.

Μια απομονωμένη παράγκα, γκρεμισμένοι τοίχοι και βρώμικα κλινοσκεπάσματα. Αυτές ήταν οι φρικτές συνθήκες στις οποίες αναγκάστηκαν να επιβιώσουν μια μητέρα και τα δύο παιδιά της στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ανατριχιαστικές εικόνες που έφερε στο φως η αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο αποτυπώνουν τη φρίκη που ζούσε η οικογένεια: ο σύζυγος είχε εξαναγκάσει τη γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά της, ηλικίας 19 και 22 ετών, να ζουν φυλακισμένοι για σχεδόν δύο δεκαετίες. 

Ρίο ντε Τζανέιρο

Φρικτές οι συνθήκες διαβίωσης γυναίκας και των δύο παιδιών της / Φωτογραφίες Rio de Janeiro military police

Ρίο ντε Τζανέιρο 2

Η φρίκη που ζούσαν δε σταματά όμως εδώ. Οι τρεις τους ήταν δεμένοι χειροπόδαρα και υπέφεραν από σοβαρή αφυδάτωση και υποσιτισμό. 

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι τα δύο παιδιά φαίνονται να μην είναι μεγαλύτερα από 10 ή 11 ετών, αφού υπέστησαν πάνω από μια δεκαετία σοβαρής και εξουθενωτικής κακοποίησης.

Ρίο ντε Τζανέιρο αιιχμάλωτοι

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έφτασε στη μικρή παράγκα της φτωχικής γειτονιάς στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και αντίκρισε τους τρεις απελπισμένους κρατούμενους δεμένους, λερωμένους και πεινασμένους.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα, Λουίζ Αντόνιο Σάντος Σίλβα, γνωστός στη γειτονιά με το ψευδώνυμο «Dj». Το προσωνύμιο αυτό του δόθηκε γιατί φέρεται να έβαζε δυνατά τη μουσική, προκειμένου να καλύψει τις κραυγές και τα ουρλιαχτά της γυναίκας του και των παιδιών του. 

κρατούσε αιχμάλωτους τη γυναίκα και τα παιδιά του

Ο Λουίζ Αντόνιο Σάντος Σίλβα

Η άτυχη γυναίκα ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι είχε επιχειρήσει να το σκάσει με τα παιδιά της, όμως ο σύζυγός της την απειλούσε ότι θα τους σκοτώσει εάν το επιχειρούσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top