Έλον Μασκ: Ο πατέρας του έκανε παιδί με την θετή του κόρη

Ο βασικός του προορισμός του ανθρώπου είναι να αναπαράγεται, λέει

Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ είναι συνεχώς στην επικαιρότητα. Είτε με την δικαστική του διαμάχη με το Twitter είτε με άλλα που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον μονοπωλεί ο πατέρας του Έρολ Μασκ για το παιδί που απόκτησε με την θετή του κόρη Jana Bezuidenhout.

Twitter: «Σέρνει» στα δικαστήρια τον Έλον Μασκ - Του ζητάει 44 δις δολάρια

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι μετά από τον γιο ονόματι  Rushi που είχε αποκτήσει το 2018 με την Jana. Την αποκάλυψη την έκανε ο ό ίδιος ο Έρολ Μασκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα The Sun. «Δεν ήταν μια προγραμματισμένη εγκυμοσύνη», δήλωσε. «Αλλά ζούσαμε μαζί. Η Jana έμεινε εδώ για περίπου 18 μήνες μετά τη γέννηση του Rushi».

Ο Έρολ Mασκ είναι 41 χρόνια μεγαλύτερος από την Jana και είναι πατριός της από τα τέσσερα καθότι ήταν παντρεμένος 18 χρόνια  με την μητέρα της Heide.

Οι σχέσεις του Έλον με τον πατέρα του φέρεται να είναι τεταμένες από το 2018 όταν ήταν ήδη έγκυος η Jana στο πρώτο τους παιδί καθώς ο ίδιος ο Έλον ήταν έξαλλος μαζί του επειδή άφησε έγκυο την κοπέλα που μεγάλωσε ως αδελφή του.

Έλον Μασκ: Έγινε δύο φορές πατέρας σε έναν μήνα λόγω... υπογεννητικότητας

Ο Έρολ Μασκ είπε ότι θα ήθελε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά θυμίζοντας τα λεγόμενα του γιου για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας. «Το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραγόμαστε», είπε. «Αν μπορούσα να κάνω άλλο ένα παιδί, θα το έκανα. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην το κάνω».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top