Λάρνακα: Ξυλοκόπησε αλλοδαπή που ήταν στο έδαφος, κρατώντας το παιδί της

Απίστευτες εικόνες ρατσιστικής επίθεσης στην Κύπρο - Αναζητείται ο δράστης

Λάρνακα: Ξυλοδαρμός Μετανάστριας Ενώ Κρατά Το Παιδί Της

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο διαδικτύου. Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας στη Λάρνακα να κλωτσά με μανία μια αλλοδαπή γυναίκα που βρίσκεται στο έδαφος, κρατώντας το παιδί της στην αγκαλιά της.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό καταγράφεται ένα απίστευτο περιστατικό ωμής ρατσιστικής βίας, με θύμα μια αλλοδαπή γυναίκα. Πεσμένη στο έδαφος και κρατώντας το παιδί της στην αγκαλιά, γίνεται αποδέκτης άγριου ξυλοδαρμού από Ελληνοκύπριο, ο οποίος την χτυπά και την κλωτσά.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Λάρνακας, το συμβάν εκτυλίχθηκε σε κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού της πόλης και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό του άνδρα, καθώς επίσης και λήψης καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

 

Λάρνακα: Την ξυλοκόπησε επειδή έκανε παράπονα για το αμάξι που της είχε πουλήσει

Όπως αναφέρει το Generation for Change Cy, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πωλήσει. 

«Ενώ κρατούσε την κόρη της στην αγκαλιά της, μια γυναίκα μετανάστρια δέχθηκε σωματική επίθεση στη Λάρνακα την Τετάρτη. 
Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα μίλησε στον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου, εκείνος αρνήθηκε να συζητήσει πιθανές λύσεις και της είπε ότι δεν μπορούσε να του κάνει κανένας τίποτα καθώς βρισκόταν στη χώρα του και της επιτέθηκε.

Καταδικάζουμε έντονα όλες τις βίαιες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων των πράξεων βίας κατά των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας μας. Καλούμε τις αρχές να αναλάβουν μέτρα και να προστατεύσουν όλα τα μέλη της κοινωνίας ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, την κοινωνικοοικονομική κατάσταση - διαμονή και οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα.», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top