Σρι Λάνκα: Εξαγριωμένα πλήθη εισέβαλαν στο Προεδρικό Μέγαρο

Απίστευτες εικόνες – Φυγαδεύτηκε ο Πρόεδρος της χώρα

Στη Σρι Λάνκα μια λαοθάλασσα διαδηλωτών έκανε έφοδο στην Προεδρική Κατοικία της χώρας, καθώς οι πολίτες διαμαρτύρονται για την ακρίβεια. Ο Πρόεδρος λέγεται πως διέφυγε, ενώ οι διαδηλωτές δεν παρέλειψαν να κάνουν και χρήση της... προεδρικής πισίνας. 

Σρι Λάνκα: διαδηλωτές πάνω σε όχημα της Αστυνομίας

Σρι Λάνκα: διαδηλωτές πάνω σε όχημα της Αστυνομίας (AP Images) 

Χάος στη Σρι Λάνκα: Ο στρατός επενέβη για να σώσει τον πρωθυπουργό

Όπως ανέφερε η Αντιόπη Σωτηρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, χιλιάδες διαδηλωτές τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στους δρόμους της πρωτεύουσας Κολόμπο και πιθανόν πυρπόλησαν το προεδρικό μέγαρο, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το BBC. 

Σρι Λάνκα: διοδηλωτές μπαίνουν στο προεδρικό μέγαρο

Σρι Λάνκα: διοδηλωτές μπαίνουν στο προεδρικό μέγαρο (AP Images)  

Οι πολίτες είναι εξαγριωμένοι για τον πληθωρισμό που έχει φτάσει τα ύψη, τις ελλείψεις σε τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα και τις διακοπές ηλεκτροδότησης. 

Σρι Λάνκα: διαδηλωτές στον κήπο του προεδρικού μεγάρου

Σρι Λάνκα: διαδηλωτές στον κήπο του προεδρικού μεγάρου (AP Images)  

Παρά τους εκτοξευτήρες νερού και τα δακρυγόνα, έσπασαν τα οδοφράγματα και όρμησαν μέσα στην προεδρική κατοικία. Ο πρόεδρος φυγαδεύτηκε την τελευταία στιγμή. Μάλιστα οι διαδηλωτές έφτασαν μέχρι την ιδιωτική πισίνα του μεγάρου και… έπεσαν μέσα! 

Απαιτούν την παραίτηση του προέδρου Ρατζα - Πάξα, που βρίσκεται σε ασφαλή τοποθεσία και τον φυλάει ο στρατός. Πρόσφατα, μίλησε με τον Πούτιν για να αγοράσει φθηνά καύσιμα, καθώς η χώρα βουλιάζει στη χειρότερη οικονομική κρίση στην ιστορία της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top