Οργιάζουν ξανά οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν - Ακύρωσε ομιλία του

Φήμες αναφέρουν ότι έπαθε πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του

Πληθαίνουν ξανά οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος έπαθε πάρεση, ενώ κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για κοινό κρυολόγημα.

Η ακύρωση προγραμματισμένης εμφάνισης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πυροδότησε ένα νέο κύκλο σεναρίων για την υγεία του. Ο Tούρκος πρόεδρος δε θα εμφανιστεί να μιλήσει σήμερα Κυριακή σε μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα.

Ερντογάν

Αυτό προκάλεσε ανησυχία, καθώς δεν υπήρξε ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία. Μόνο ένας τοπικός βουλευτής, ο Ρεφίκ Οζέν, του κόμματός του έκανε λόγο για κοινό κρυολόγημα, λέγοντας πως «η υγεία του Προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο».

Ωστόσο, τα social media έχουν πάρει «φωτιά», καθώς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ερντογάν έπαθε πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του.

Λίγο αργότερα ήρθε η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης από τον επί κεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν στα ΚΜΔ. Η σχετική ανάρτηση ανέφερε: «Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top