O Ερντογάν θέλει να επαναφέρει τη θανατική ποινή! 

Μετά τις πυρκαγιές για τις οποίες αρχικά ενοχοποιήθηκαν Ελλάδα και PKK

Η ΄Αγκυρα εξετάζει την επαναφορά της θανατικής ποινής, έπειτα από το σχόλιο του προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν για τις πυρκαγιές. 

Νέα προβοκάτσια για δήθεν «κατάσκοπο» από την Ελλάδα στήνουν οι Τούρκοι 

Όπως μετέδωσε η Δέσποινα Μανδελενάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η θανατική ποινή διαγράφηκε από το Σύνταγμα της Τουρκίας κατά τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης Ερντογάν. 

Σε «θέση μάχης» και για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ η Ελλάδα 

Αλλά έπειτα από την πρόσφατη πυρκαγιά στο τουριστικό θέρετρο της Μαρμαρίδας, ο Ερντογάν είπε ότι χρειάζονται αυστηρότερες ποινές. Αφού επισκέφτηκε χθες τον τόπο της πυρκαγιάς δήλωσε ότι η τιμωρία για τους εμπρηστές δασών θα πρέπει να είναι «εκφοβιστική και αν αυτό απαιτεί την θανατική ποινή, τότε θα είναι η θανατική ποινή».

 «Οδηγίες για εμάς» τα προεδρικά σχόλια σχολίασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας και ανακοίνωσε ότι θα επανεξετάσει την απόφαση κατάργησης της θανατικής ποινής.  

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: Τούρκοι διακινητές χρησιμοποιούν παιδιά ως ασπίδα

Στην Τουρκία αρχικά είχαν κατηγορήσει την Ελλάδα και τους Κούρδους του PKK για τις φωτιές στα δάση της Μαρμαρίδας, τελικά όμως αποκαλύφθηκε ότι τη φωτιά την έβαλε κάποιος από απόγνωση λόγω…  οικογενειακών προβλημάτων.

Ο Ερντογάν σκέφτεται να επαναφέρει τη θανατική ποινή μετά τις πυρκαγιές στη Μαρμαρίδα για τις οποίες κατηγορήθηκαν Ελλάδα και PKK   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top