«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατέρρευσε μετά από πολύωρη σύσκεψη»

Οργιάζουν ξανά οι φήμες για την υγεία του - Ακύρωσε δημόσια εμφάνιση

Οργιάζουν ξανά οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος Πρόεδρος φέρεται να κατέρρευσε μετά από πολύωρη σύσκεψη και να χρειάστηκε «άμεση ιατρική βοήθεια». Μάλιστα, φέρεται να ακύρωσε και ετήσια εκδήλωση στην οποία θα εμφανιζόταν. 

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Οι γιατροί του δίνουν τρία χρόνια ζωής»!

Τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησαν ξανά να κυκλοφορούν. Εδώ και λίγες ώρες, μεταδίδεται μέσω Telegram μία είδηση η οποία θέλει τον Ρώσο Πρόεδρο να καταρρέει μετά από πολύωρη σύσκεψη που είχε με διπλωμάτες και στρατιωτικούς. Ο Πούτιν φέρεται να σηκώθηκε και να είχε έντονη ζαλάδα, ενώ γιατροί χρειάστηκε να τον βοηθήσουν άμεσα. 

Βλαντιμίρ Πούτιν: Δύο στοιχεία που πυροδότησαν τις φήμες για την υγεία του

Μάλιστα, αναφέρεται πως οι γιατροί του Ρώσου Προέδρου τον συμβούλεψαν να μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του. Φυσικά, έχουν υπάρξει ουκ ολίγα δημοσιεύματα που μιλούν για την επιδεινωμένη υγεία του Πούτιν, ο οποίος φέρεται να έχει καρκίνο αλλά και Πάρκινσον. 

Βλαντιμίρ Πούτιν

Οι περισσότερες από αυτές τις φήμες έχουν διαρρεύσει από άτομα από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, όπως σημειώνει η Daily Mail, πως ο Πούτιν ακύρωσε ετήσια εκδήλωση στην οποία απαντά σε ερωτήσεις των πολιτών, κάτι που θα δικαιολογούταν λόγω αυτής της έντονης αδιαθεσίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top