Σάλος με βίντεο που δείχνει τον γιο του Τζο Μπάιντεν να οπλοφορεί γυμνός

Στο βίντεο βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με ιερόδουλη

Γυμνός και με όπλο στο χέρι ο γιος του Μπάιντεν - Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον γιο του Αμερικανού προέδρου Χάντερ Μπάιντεν, καθώς διέρρευσε βίντεο από το 2018 που τον δείχνει γυμνό να οπλοφορεί και να συνομιλεί με ιερόδουλη.

Ο Χάντερ απεικονίζεται γυμνός ενώ στρέφει το όπλο προς την κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκεται με μια εξίσου γυμνή γυναίκα, σύμφωνα με τη New York Post. Το βίντεο το κατέγραψε ο Χάντερ το 2018 και για πρώτη φορά αποκάλυψε την ύπαρξή του το Radar Online. Η New York Post το απέκτησε μέσω της μη κερδοσκοπικής ερευνητικής ομάδας Marco Polo.

Χάντερ Μπάιντεν

Εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η New York Post

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδεχομένως ο Χάντερ να απέκτησε το όπλο παράνομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Post. Το βίντεο βγαίνει στη δημοσιότητα λίγες ημέρες μετά το μακελειό στο σχολείο του Τέξας και την ομιλία του πατέρα του, Τζο Μπάιντεν, που ζήτησε από το Κογκρέσο νέα μέτρα ελέγχου της οπλοκατοχής.

Χάντερ Μπάιντεν

Έκκληση από τον Τζον Μπάιντεν να περιοριστούν οι πωλήσεις τουφεκιών εφόδου

Mία περίοδοε που στις ΗΠΑ σημειώνεται καταιγισμός ενόπλων επιθέσεων με αμέτρητα θύματα, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά.

Μακελειό στο Τέξας: 18χρονος σκότωσε 19 μαθητές σε δημοτικό σχολείο

Ο Χάντερ Μπάιντεν είχε παραδεχθεί στο παρελθόν πως έχει παλέψει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και με τον αλκοολισμό. Μάλιστα, είχε εκδιωχθεί από το Ναυτικό καθώς είχε βρεθεί θετικός σε τεστ κοκαΐνης. Προκειμένου να αγοράσει το όπλο, ο Χάντερ είχε απαντήσει αρνητικά σε ερώτηση για το αν είναι παράνομος χρήστης ή εθισμένος σε καταθλιπτικές, διεγερτικές ναρκωτικές ή άλλες ουσίες σύμφωνα με το Politico.

Εκείνη την εποχή ο Χάντερ Μπάιντεν διατηρούσε ερωτική σχέση με τη χήρα του αδελφού του, Μπο, τη Χάλι Μπάιντεν. Η Χάλι πέταξε το όπλο σε έναν κάδο απορριμμάτων ενός σουπερμάρκετ που βρίσκεται απέναντι από λύκειο στο Ντέλαγουερ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top