Κύπρος: Bρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε σακούλες, μέσα σε δημόσιες τουαλέτες

Ήταν ενωμένο με τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα

Τον Οκτώβριο ακόμα ένα βρέφος βρέθηκε νεκρό δίπλα σε κάδους σκουπιδιών σε νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης - Βίντεο Ant1 (2/10)

Ένα νεκρό βρέφος τυλιγμένο με σακούκες εντόπισε υπάλληλος του δήμου Λευκωσίας μέσα σε δημόσια τουαλέτα, δίπλα σε κάδο απορριμάτων το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το reporter, το άτυχο αγοράκι που εντόπισε καθαρίστρια, ήταν σε κατάσταση σήψης. Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, γεννήθηκε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ήταν ενωμένο με τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα, γεγονός που δείχνει πρόχειρη γέννα, χωρίς την συμβολή γιατρού. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό. 

Κύπρος - νεκρό βρέφος

Εκτιμάται ότι το βρέφος γεννήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε αργότερα στις τουαλέτες. Όπως κατέθεσε η καθαρίστρια, οι τουαλέτες καθαρίστηκαν και κλείστηκαν το βράδυ του Σαββάτου και ανοίχτηκαν ξανά το πρωί της Κυριακής. Ακόμα, στο σημείο δεν εντοπίστηκαν οποιαδήποτε στοιχεία που να δείχνουν πως γέννα έγινε στο συγκεκριμένο σημείο. 

νεκρό μωρό στην Κύπρο

Μετά τον εντοπισμό του νεκρού νεογνού, η καθαρίστρια ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία αλλά και ιατροδικαστές, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση του βρέφους. 

Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσουν απαντήσεις στις αιτίες θανάτου του άτυχου νεογνού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top