Τραγικός θάνατος για γιο δισεκατομμυριούχου - Διαμελίστηκε από προπέλα

Σκοτώθηκε όταν έπεσε στη θάλασσα να σώσει την αρραβωνιαστικιά του

Τραγικό τέλος για τον γιο δισεκατομμυριούχου από τη Βενεζουέλα. Έπεσε στη θάλασσα για να σώσει την αρραβωνιστικιά του και διαμελίστηκε από προπέλα σκάφους - Στιγμιότυπα από τη ζωή του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο γιος ενός δισεκατομμυριούχου. Ο 31χρονος κληρονόμος σκοτώθηκε στη Φλόριντα, όταν ακρωτηριάστηκε από την προπέλα του σκάφους στο οποίο επέβαινε, στην προσπάθειά του να σώσει την αρραβωνιαστικιά του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Juan Carlos Escotet Alviarez παρασύρθηκε από τον κινητήρα σκάφους μήκους 60 ποδιών, στην προσπάθειά του να σώσει την αγαπημένη του. Η κοπέλα βρέθηκε στη θάλασσα, όταν σκόνταψε ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει ένα αγόρι με ένα καλάμι ψαρέματος, κατά τη διάρκεια αγώνων ψαρέματος. Η κοπέλα ανασύρθηκε ασφαλής από το νερό, σε αντίθεση με τον αρραβωνιαστικό της που δεν τα κατάφερε.

γιος δισεκατομμυριούχου

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. 

Ποιος είναι ο 31χρονος γιος δισεκατομμυριούχου

Πατέρας του είναι ο Juan Carlos Escotet, ιδρυτής της τράπεζας Banesco της Βενεζουέλας και η περιουσία του ανέρχεται στα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα Forbes.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Banesco USA, του αμερικανικού τμήματος με έδρα το Μαϊάμι.

γιος δισεκατομμυριούχου νεκρός

Δύο από τα αδέρφια του εργάζονται επίσης για την τράπεζα, σύμφωνα με την εφημερίδα El Nacional της Βενεζουέλας.

Ο κληρονόμος ήταν λάτρης του ψαρέματος. 

πέθανε γιος δισεκατομμυριούχου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top