Επίθεση με βιτριόλι στην Τουρκία: Την έκαψε στον ύπνο της

Δεν άντεξε την απόρριψη

Το θύμα

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μεγάλη ποσότητα οξέος εναντίον φίλης του, την ώρα που εκείνη κοιμόταν, γιατί δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις. 

Η γυναίκα έμεινε τυφλή και με φρικτά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 30χρονος Mehmet Yildiz φέρεται να επιτέθηκε στη 42χρονη Yasemin Uzuncelebi, στις 5 Οκτωβρίου 2021, όταν εκείνη κοιμόταν στο σπίτι της στην περιοχή Avcilar της Κωνσταντινούπολης.

Χθες έγινε η δίκη για το έγκλημα, με τον εισαγγελέα να υποστηρίζει πως ο Yildiz είχε σχεδιάσει πριν από την επίθεση να κλείσει όλες τις βαλβίδες νερού του σπιτιού και να αδειάσει το νερό από αντικείμενα, όπως κανάτες και άλλα δοχεία, ώστε το θύμα να μην μπορεί να ξεπλύνει το οξύ από πάνω της. 

Τουρκία: Πώς πραγματοποίησε την επίθεση

Ο κατηγορούμενος μπήκε στο σπίτι του θύματος χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που του είχε δώσει και έριξε πάνω της ένα μείγμα τοξικών υγρών, την ώρα που κοιμόταν στις 03:00 τα ξημερώματα. 

Η 42χρονη γυναίκα σε άθλια κατάσταση και με φρικτούς πόνους βγήκε από το σπίτι και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονές της, οι οποίοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. 

Δράστης και θύμα ήταν φίλοι, αλλά ο 30χρονος έβλεπε ερωτικά τη γυναίκα, κάτι που δεν ήταν αμοιβαίο. 

Ο δικηγόρος της 42χρονης είπε ότι οι γιατροί περιέγραψαν τα τραύματα της πελάτισσάς του ως μερικά από τα χειρότερα που είχαν δει ποτέ και ότι, πέντε μήνες αργότερα, βρισκόταν ακόμη υπό μηχανική υποστήριξη.

Η Γενική Εισαγγελία του Kucukcekmece κάλεσε το δικαστήριο να επιβάλει στον Yildiz ποινή κάθειρξης μεταξύ 13 και 20 ετών με την κατηγορία της «απόπειρας φόνου με δόλο» για την επίθεση.

Η αστυνομία έφτασε στον Yildiz μέσα από πλάνα που είχε καταγράψει κλειστό κύκλωμα καμερών και τον έδειχναν να φεύγει από το σπίτι της φίλης του.

Οι αδελφές της 42χρονης βρέθηκαν στο δικαστήριο, αλλά δε θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε να δοθεί εντολή και για την ψυχιατρική του εξέταση. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top