Βρετανία: Ανησυχία για την Ελισάβετ – Λέει ότι δεν μπορεί να κινηθεί

Εμφανίστηκε με μπαστούνι

Η βασίλισσα Ελισάβετ είπε σε εργαζόμενους των Ανακτόρων ότι «δεν μπορεί να κινηθεί και πολύ», στην πρώτη δια ζώσης εκτέλεση των καθηκόντων της αφότου ο γιος της, ο πρίγκιπας Κάρολος, βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

Έτσι ανέβηκε στον θρόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ

Την περασμένη εβδομάδα ο 73χρονος διάδοχος του θρόνου αποχώρησε από μια εκδήλωση, αφού προσβλήθηκε για δεύτερη φορά από τον νέο κορωνοϊό. Μια πηγή των Ανακτόρων είπε ότι η 95χρονη μονάρχης δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, αλλά είναι υπό παρακολούθηση.

η βασίλισσα Ελισάβετ με μπαστούνι

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε με μπαστούνι και ανησύχησε τους Βρετανούς

Την Τρίτη η βασίλισσα «υποδέχτηκε» μέσω βιντεοδιάσκεψης τους νέους πρεσβευτές της Εσθονίας και της Ισπανίας. Σήμερα έγινε γνωστό ότι δέχτηκε τον απερχόμενο και τον νέο Γραμματέα Αμυντικών Υπηρεσιών στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Ελισάβετ: 70 χρόνια στον θρόνο- «Δέχομαι την Καμίλα για βασίλισσα»

«Ω, εδώ είμαι» είπε αυτοσαρκαζόμενη, στηριγμένη σε ένα μπαστούνι, την ώρα που οι δύο γραμματείς έμπαιναν στην αίθουσα, σύμφωνα με το βίντεο της συνάντησης. Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται, απάντησε: «Όπως βλέπετε, δεν μπορώ να κινηθώ» και έδειξε τα πόδια της, προτού να κάνει ένα συρτό βήμα και να τους χαιρετίσει δια χειραψίας.

Πηγή των Ανακτόρων δήλωσε ότι η βασίλισσα αισθάνεται κάπως πιασμένη, αλλά δεν έχει τραυματιστεί, ούτε είναι αδιάθετη.

Aυτά είναι τα μυστικά μακροζωίας της βασίλισσας Ελισάβετ

Η υγεία της Ελισάβετ, της γηραιότερης εν ενεργεία μονάρχη του κόσμου, βρίσκεται στο επίκεντρο αφότου αναγκάστηκε να παραμείνει για ένα βράδυ σε νοσοκομείο, τον περασμένο Οκτώβριο και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί. 

Οι μυστικοί κώδικες της Βασίλισσας Ελισάβετ με το προσωπικό της

Την περασμένη εβδομάδα πάντως πηγή των ανακτόρων είπε ότι η βασίλισσα, που αυτόν τον μήνα έκλεισε 70 χρόνια στον θρόνο, θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top