Οι μυστικοί κώδικες της Βασίλισσας Ελισάβετ με το προσωπικό της

Οι χειρονομίες που κάνει για να ξεφεύγει από άβολες συζητήσεις

Σε όλους έχει συμβεί να γίνονται μάρτυρες μιας αμήχανης συζήτησης και να αναζητούν απεγνωσμένα τρόπο να ξεγλιστρήσουν από τον συνομιλητή τους. Πόσο μάλλον άμα είσαι η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία λόγω της ιδιότητάς της, συναναστρέφεται με πολύ κόσμο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ εμπιστεύεται την Καμίλα και το αποδεικνύει με πράξεις

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει επινοήσει κάποιες μυστικές χειρονομίες, τις οποίες χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με το προσωπικό της σε δημόσιες εκδηλώσεις, χωρίς να γίνεται αντιληπτή από κανέναν. 

Πηγή: NDP Photo Agency

 

Μπέμπα ντύθηκε βασίλισσα Ελισάβετ και έλαβε γράμμα από το Παλάτι

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο βασιλικός ιστορικός, Hugo Vickers, η βασίλισσα Ελισάβετ επιστρατεύει το δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε σχεδιάσει για εκείνη και της το είχε προσφέρει ο σύζυγός της, Φίλιππος, φτιαγμένο από μπριγιάν μιας τιάρας που ανήκε στη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, όταν η ίδια θέλει να διακόψει μια συνομιλία, γυρνάει το δαχτυλίδι γύρω από το δάχτυλό της, έτσι το προσωπικό παίρνει το μήνυμα πως κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα ή ότι θέλει να εξέλθει μιας συζήτησης χωρίς καθυστέρηση. 

Η πρώην πρέσβης των Η.Π.Α. Capricia Penavic Marshall, είχε δηλώσει πως η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα ευρηματική στις εκδηλώσεις συναισθημάτων της προς το προσωπικό. Όπως διαφορετικά νοήματα κρύβει ο τρόπος με τον οποίο κρατάει μία συγκεκριμένη τσάντα, την οποία επιλέγει συχνά στις κοσμικές της εμφανίσεις. Έτσι εάν βρίσκεται σε ένα μέρος του ώμου της, αυτό σημαίνει πως η συζήτηση πηγαίνει εξαιρετικά.  Αντίθετα, αν η τσάντα βρεθεί πιο χαμηλά, αυτόματα το προσωπικό της καταλαβαίνει πως πρέπει να επέμβει για να τη γλιτώσει από τη συζήτηση. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top