Tουρκία: Βεβηλώνουν και πάλι την Παναγία Σουμελά

O Eρντογάν στα Εμιράτα- Υποδοχή μέσα στη χλιδή

O Ερντογάν κλείνει συμφωνίες στα Εμιράτα και στην Παναγία Σουμελά γίνεται πάρτι. Μετά το σκάνδαλο με τον Τουρκο dj παίρνει άδεια και το Hollywood για να κάνει γυρίσματα μέσα στο μοναστήρι.

Bεβήλωση Παναγίας Σουμελά: Ερώτηση από ευρωβουλευτές Ελλάδας - Κύπρου 

 «Επωφελούμενοι από το ότι η Σουμελά ήταν κλειστή, γυρίσαμε απίστευτες εικόνες» δήλωσε ο DJ Αχμέτ Σετερτζί. 

Το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco γίνεται για άλλη μια φορά, βορά στα χέρια των τουρκικών αρχών. Μετά το ξέφρενο πάρτι για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ, δίνουν άδεια στο Χόλυγουντ για να γυρίσει ταινία από τις  23 έως τις 26 Φεβρουαρίου.

«Ταινία του Χόλιγουντ με προϋπολογισμό 150 εκατομμύρια δολάρια στην Τραπεζούντα! Θα γυριστεί στη Σουμελά» αναφέρει δημοσίευμα.  

Η εταιρεία παραγωγής έχει εξασφαλίσει σχεδόν όλες τις άδειες. Περιμένει μια τελευταία έγκριση από τη νομαρχία Τραπεζούντας. Γυρίσματα τουρκικής κωμωδίας έγιναν στο Μοναστήρι και πριν από λίγα χρόνια .

O Eρντογάν στα Εμιράτα- Υποδοχή μέσα στη χλιδή

Κι ενώ ετοιμάζεται για άλλη μια φορά η βεβήλωση της Παναγίας Σουμελά,  Ερντογάν επισκέπτεται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ξεχνώντας ότι οι τούρκοι αξιωματούχοι τα είχαν κατηγορήσει για την απόπειρα πραξικοπήματος. Απολαμβάνει τη μεγαλοπρεπή  υποδοχή στο χρυσοποίκιλτο παλάτι του Άμπου Ντάμπι και κλείνει συμφωνίες.

«Υπογράψαμε 13 συμφωνίες. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι βασικός εμπορικός εταίρος της Τουρκίας στην περιοχή του Κόλπου.  Κοινός μας στόχος τώρα είναι να πάμε σε κάθε πεδίο τις διμερείς μας σχέσεις, σε ένα πολύ πιο υψηλό επίπεδο» δήλωσε ο Ερντογάν. 

Λένε πως οι συμφωνίες του Ερντογάν αξίζουν 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top