Πακιστάν: Κάρφωσαν το κεφάλι εγκύου με καρφί για να γεννήσει αγόρι

Ο άνδρας της την απείλησε ότι θα την εγκατέλειπε αν γεννούσε ξανά κορίτσι

Πακιστάν καρφί

Η πεποίθηση ότι ένας γιος θα μπορούσε να παρέχει καλύτερη οικονομική ασφάλεια στους γονείς από τις κόρες, είχε ως αποτέλεσμα να καρφώσουν μια έγκυο γυναίκα με καρφί στο κεφάλι, προκειμένου να «κλειδώσει» ότι θα γεννήσει αγόρι.

Μια έγκυος από το Πακιστάν η οποία έχει τρεις κόρες, είχε ένα καρφί καρφωμένο στο κεφάλι της από έναν θεραπευτή που είπε ότι θα της εγγυόταν ότι θα γεννούσε ένα αγόρι.

Η τραυματισμένη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο στη βορειοδυτική πόλη Πεσαβάρ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρφιού από το κεφάλι της, σύμφωνα με αναφορές πακιστανικών μέσων ενημέρωσης.

Η ακτινογραφία της γυναίκας έδειξε ότι το καρφί των πέντε εκατοστών (δύο ιντσών) είχε τρυπήσει το πάνω μέρος του μετώπου της, χωρίς να τρυπήσει τον εγκέφαλο.

Πακιστάν - καρφί στο κεφάλι εγκύου

Σύμφωνα με τον γιατρό που τη χειρούργησε, η γυναίκα είχε μείνει αναίσθητη στο σπίτι της, όπου και προσπάθησαν να της αφαιρέσουν το καρφί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έγκυος μητέρα δέχθηκε απειλές από τον σύζυγό της πως εάν γεννούσε ξανά κορίτσι θα την εγκατέλειπε. Μόλις έμαθε ότι περιμένει ξανά κορίτσι, απευθύνθηκε στον θεραπευτή, προκειμένου να τη βοηθήσει με αυτό τον φρικτό τρόπο να γεννήσει αγόρι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top