Βρήκε μετά από 50 χρόνια τον άγνωστο αδερφό του, μέσα από ένα δελτίο καιρού

Απίστευτη επανένωση στις ΗΠΑ

επανένωση

Απίστευτη επανένωση αδελφών στις ΗΠΑ. Μετά από περισσότερο από 50 χρόνια, δύο αδέρφια συναντήθηκαν για πρώτη φορά και όλα χάρη στον τοπικό σταθμό ειδήσεων τους.

Ο Ράντι Γουέιτς, ο οποίος μεγάλωσε χωρίς να γνωρίζει τον πατέρα του, παρακολουθούσε ένα δελτίο καιρού στη θυγατρική του NBC, KCRA-TV, τον Δεκέμβριο, όταν κάτι απροσδόκητο τράβηξε την προσοχή το. Ο άντρας στην τηλεόραση, ο Έντι Γουέιτς, είχε το ίδιο επίθετο και αμέσως αναρωτήθηκε αν μπορεί να είχαν συγγένεια.

Και η κόρη του Randy υποψιάστηκε ότι θα μπορούσε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο. 

«Είδα τα χαρακτηριστικά του Έντι και στην πραγματικότητα έμοιαζε πολύ με τον μπαμπά μου στα μάτια», είπε ο Ράντι.

Αν και η σύνδεση αρχικά φαινόταν πολύ «τραβηγμένη» για να είναι αληθινή, ο Έντι είπε ότι «ήξερε πως ήταν αληθινή», μόλις είδε πώς έμοιαζε ο Ράντι.

επανένωση αδελφών στις ΗΠΑ

Τα δύο αδέρφια επανενώθηκαν μετά από 50 χρόνια

«Το όλο θέμα είναι σουρεαλιστικό. Το να έχω όχι μόνο έναν αδερφό, αλλά μια οικογένεια που ποτέ δεν ήξερα ότι υπήρχε είναι πέρα από τα λόγια», πρόσθεσε.

Η εμπειρία άνοιξε, επίσης, νέες πόρτες και για τον Ράντι.

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον πατέρα μου, δεν έχω δει ποτέ φωτογραφία του σε όλη μου τη ζωή. Ο Έντι μου έστελνε διάφορα μηνύματα, φωτογραφίες του παππού μου και συμπλήρωνε το οικογενειακό ιστορικό που δεν είχα ποτέ σε εκείνη την πλευρά», ανέφερε συγκινημένος.

Η επανένωσή τους ήταν συγκινητική. Τα δύο αδέρφια τελικά συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσα στο Σαββατοκύριακο, χαιρετώντας ο ένας τον άλλον με μια μεγάλη αγκαλιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top