Γαλλία: Κανίβαλος δραπέτευσε από ψυχιατρείο και επιτέθηκε σε γυναίκα 

Ο άντρας συνελήφθη - Είπε στους αστυνομικούς ότι άκουγε φωνές

ανδρας με χειροπεδες

Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν στην Γαλλία και συγκεκριμένα στη Τουλούζη όταν διαβόητος Γάλλος κανίβαλος που είχε δολοφονήσει το 2003 αγρότη πριν μαγειρέψει την καρδιά και τη γλώσσα του με λευκά φασόλια, δραπέτευσε για λίγο ενώ βρισκόταν υπό κράτηση σε ψυχιατρική κλινική και επιτέθηκε σε μια γυναίκα.

Θεόφιλος Σεχίδης: Ο Έλληνας «Χάνιμπαλ Λέκτερ» που σκότωσε σε μια μέρα όλη του την οικογένεια και έβαλε τα μυαλά τους στο ψυγείο

Ο Τζέρεμι Ρεμπό, 34 ετών υπηρετούσε ως στρατιώτης στο Αφγανιστάν, άρπαξε το τελευταίο του θύμα που δεν κατονομάστηκε στην Τουλούζη την Τετάρτη. Η κυρία βγήκε βόλτα με το σκύλο της κοντά στο κέντρο της πόλης όταν ο Ρεμπό χτύπησε.

Τη γρονθοκόπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα ραβδί, προτού επέμβουν περαστικοί και τον τρέψουν σε φυγή.Μόνο αργότερα της είπαν ότι είχε δεχτεί επίθεση από γνωστό κανίβαλο.

Η επίθεση, που συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ, ανακόπηκε και ο Ρεμπό επέστρεψε στην ασφαλή ψυχιατρική μονάδα όπου κρατούνταν από το 2011.Ήταν τον Ιούνιο του ίδιου έτους που ο δεκανέας επέστρεψε από μια περιοδεία στο Αφγανιστάν, όπου πολεμούσε τους Ταλιμπάν.

Στις 14 Νοεμβρίου, δολοφόνησε έναν 90χρονο αγρότη που ονομαζόταν Leopold Pedebidau στο Nouilhan, δυτικά της Τουλούζης, και στη συνέχεια έκοψε το σώμα του.

Τα έγγραφα της εισαγγελίας περιέγραψαν αργότερα πώς ο Ρεμπό «έκοψε τη γλώσσα του θύματος και ένα κομμάτι από την καρδιά του, για να τα μαγειρέψει με λευκά φασόλια».

Είπε στους ντετέκτιβ ότι άκουσε «φωνές και μηνύματα» που του έλεγαν να σκοτώσει τον ηλικιωμένο. Ο πρώην στρατιώτης είχε φύγει από το στρατό μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα, σύμφωνα με το «The Local».

Ο Ρεμπό συνελήφθη αργότερα καθώς προσπάθησε να σκοτώσει έναν δεύτερο αγρότη με μια σιδερένια ράβδο αφού τον έσπρωξε πάνω σε ένα τρακτέρ προτού συλληφθεί. Αργότερα έγινε γνωστός ως «Ο Κανίβαλος των Πυρηναίων» αφού καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για φόνο.

Ο Ρεμπώ «διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια και υπέφερε από μετατραυματικό σοκ που συνδέεται με τις μάχες του στο Αφγανιστάν». Πήρε κεταμίνη ενώ ήταν στο μέτωπο για να δώσει κουράγιο στον εαυτό του, μαζί με πολλούς άλλους Γάλλους στρατιώτες.

Ο Ρώσος Χάνιμπαλ: Ξέσκισε το σώμα μιας νοσοκόμας - Της έφαγε τα αυτιά, τη μύτη και τα δάχτυλα! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αφού πέρασε πέντε χρόνια σε ένα σύνταγμα αρμάτων μάχης πεζικού με έδρα το Πουατιέ, έμεινε στην Κύπρο για ψυχολογική αξιολόγηση.
Ο δικηγόρος του, Maître Françoise Séles, αποκάλεσε τον Rimbaud θύμα του πολέμου στο Αφγανιστάν.

Ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε την Παρασκευή: «Ο καταδικασθείς δολοφόνος τέθηκε υπό κράτηση». Ενώ διεξάγεται έρευνα για να μάθουν πώς διέφυγε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top