Η TikToker που αντάλλαξε ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά με ένα… σπίτι!

Ήθελε να παίρνει πάντα κάτι ακριβότερο από αυτό που έδινε

Ιδιοκτήτρια σπιτιού έγινε η 30χρονη TikToker Ντέμι Σκίπερ από το Σαν Φρανσίσκο. Ως εδώ η είδηση μοιάζει να μην έχει κανένα ενδιαφέρον. Εκτός αν λάβουμε υπόψη ότι αρχικό κεφάλαιο που είχε ήταν ένα... τσιμπιδάκι για τα μαλλιά.

 

 

Η Ντέμι Σκίπερ ξεκίνησε μια φιλόδοξη προσπάθεια την οποία ονόμασε «Trade Me Project». Σκοπός της ήταν να ανταλλάσει διαρκώς προϊόντα παίρνοντας πάντα κάτι ακριβότερο από αυτό που δίνει. Έτσι η TikToker κατάφερε να κερδίσει την προσοχή 5 εκατομμυρίων folowers, που παρακολουθούσαν την πορεία της.

 

 

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2020, όταν η Ντέμι ξεκίνησε να αναζητά μεταχειρισμένα προϊόντα μέσω του Facebook του Marketplace, του Craigslist και του eBay. Παράλληλα, έψαχνε να βρει υποψήφιους πωλητές, με στόχο να ανταλλάξουν προϊόντα τους με τα δικά της.

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε βίντεο ζητώντας συναλλαγές σε TikTok και Instagram, εξηγώντας από την αρχή ότι στόχος της είναι να αποκτήσει ένα σπίτι.

Αυτή η ιδιότυπη σκυταλοδρομία ανταλλαγών συνεχίστηκε, και μεσολάβησαν παπούτσια, κινητό μέχρι και αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αυτής, η Σκίπερ πήρε τα κλειδιά ενός δεύτερου αυτοκινήτου και τριών τρακτέρ, ενώ κατάφερε να αποκτήσει μία κάρτα, με την οποία μπορούσε να φάει όσο φαγητό ήθελε δωρεάν για ένα χρόνο στα καταστήματα μιας συγκεκριμένης αλυσίδας

Η κάρτα ήταν μάλλον κερδοφόρα, γιατί ανταλλάχθηκε για ένα τροχόσπιτο με αξία 40.000 δολαρίων κι από εκεί οδηγήθηκε στον στόχο της, αποκτώντας σπίτι στο Νάσβιλ του Τενεσί, που ήταν και η 27η ανταλλαγή της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top