Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ ενώ κοιμόταν στο σπίτι της

«Μπαμπά με χτυπήσανε» - Η οικογένεια ζητά δικαιοσύνη για άλλη μια φορά -

Το ρεπορτάζ της Έλγκας Νταϊφά για τον πυροβολισμό που δέχθηκε η 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (5/1/22)

Είκοσι μήνες έχουν περάσει από την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ και τώρα η οικογένεια του έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα επίθεση. 

Η μόλις τεσσάρων ετών ανιψιά του αδικοχαμένου άντρα, πυροβολήθηκε την ώρα που κοιμόταν την Πρωτοχρονιά και η οικογένεια ζητά δικαιοσύνη για άλλη μια φορά.  

Τζορτζ Φλόιντ: Σε κάθειρξη 22 ετών καταδικάστηκε ο δολοφόνος του

 Οι πληγές των Φλόιντ δεν έχουν κλείσει και σήμερα ζουν ακόμη έναν εφιάλτη. Η μικρή Αριάνα τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες που γάζωσαν το σπίτι της .  

Η σφαίρα που χτύπησε την 4χρονη μπήκε από το ένα σημείο και βγήκε από το άλλο στον πρώτο όροφο, σπάζοντας πιάτα του σπιτιού. Ο πατέρας της ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως το αγγελούδι του ενώ κοιμόταν στο κρεβατάκι του ξαφνικά πυροβολήθηκε.  

«Η κόρη μου αναπήδησε και είπε ‘’μπαμπά με χτυπήσανε’’. Σοκαρίστηκα μέχρι την στιγμή που είδα τα αίματα και συνειδητοποίησα ότι είχε πυροβοληθεί» δηλώνει συγκλονισμένος στις τηλεοπτικές κάμερες.  

Τζορτζ Φλόιντ: Βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές, λίγο πριν συλληφθεί

To κορίτσι υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, καθώς οι σφαίρες τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της, ενώ έσπασαν και τρία πλευρά της. Η μικρή είναι στο νοσοκομείο και ο δρόμος για την ανάρρωση της είναι μακρύς 

Οι αρχές του Χιούστον δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν αν η επίθεση έγινε από έναν δράστη ή περισσότερους, αλλά ούτε και τα κίνητρα πίσω από το περιστατικό. Ωστόσο, η οικογένεια πιστεύει πως έχουν στοχοποιηθεί από ομάδες ρατσιστών.  

 Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top