Γερμανία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά και μετά αυτοκτόνησε

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για την πενταμελή οικογένεια που ξεκληρίστηκε στο Βρανδεμβούργο, την περασμένη εβδομάδα. Οι γονείς και τα τρία τους παιδιά βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους όπου τηρούσαν καραντίνα λόγω Covid-19. Το παράδοξο είναι ότι ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού στάθηκε αφορμή γι’ αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ύποπτος για το έγκλημα θεωρείται ο πατέρας.

Βερολίνο: Φρίκη με πέντε πτώματα σε σπίτι – Τα τρία είναι παιδιά

Η αστυνομία αρχικά είχε πει ότι τα παιδιά έφεραν τραύματα από μαχαίρι, αλλά αργότερα αναθεώρησε αυτή τη λεπτομέρεια χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Στις πρώτες εκτιμήσεις ήταν και ότι η οικογένεια δολοφονήθηκε από ξένο δράστη. Ωστόσο, μια επιστολή του πατέρα αποκάλυψε την αλήθεια, ότι επρόκειτο για τετραπλή δολοφονία και μια αυτοκτονία.

Το σπίτι της οικογένειας στο Bρανδεμβούργο- Ruptly

Το σπίτι της οικογένειας στο Bρανδεμβούργο- Ruptly

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού της, την οποία είχε ανακαλύψει ο εργοδότης της. 

Στην επιστολή ανέφερε ακόμη ότι φοβόταν ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών τους, 4, 8 και 10 ετών, εφόσον ο ίδιος και η σύζυγός του συλλαμβάνονταν.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο. Πιστεύεται ότι απολύθηκε από τη δουλειά του, γεγονός που οδήγησε επίσης στην απόγνωσή του.

Ο γενικός εισαγγελέας Gernot Bantleon είπε στους δημοσιογράφους ότι οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από κλήση ενός γείτονα στην αστυνομία. Είχε δει τα άψυχα πτώματα τους από ένα παράθυρο του σπιτιού. 

Καθώς τα κρούσματα στη Γερμανία αυξήθηκαν στα ύψη τον περασμένο μήνα, η κυβέρνηση κατέστησε υποχρεωτικά τα εμβόλια για όλους τους εργαζόμενους. Δεν είναι σαφές εάν η γυναίκα ή τα παιδιά του είχαν εμβολιαστεί ή γιατί βρίσκονταν σε καραντίνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top